Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Ha engem hazugságon tetszettél kapni, akkor tessék arra reagálni. Ha meg be akarsz sorolni valami társaságba ami hazudozik össze-vissza, akkor itt kijelentem: semmi közöm a fideszhez!
Amúgy, meg ha nincs unió, akkor látom magam előtt, ahogy OV gumicsizmában áll a határon, és hólapáttal tartja vissza menekülteket, és a Bakondival fogalmazzák az SMS-t, hogy "Ha mégis migráncsot látna a háza körül, akkor üljön át valamelyik szoszéd házába!"
A demokrácia lényege, hogy pl. figyelmeztesse a megválasztottakat arra, hogy nem azt teszik, amit a választók akarnak. Ez esetben például egy tagállam lakossága "valószínűleg" nem fogadja el a kötelező kvótát. Felőlem ki lehet tekerni ahogy akarod a fogalmazást, de a Magyar Parlament beleegyezése nélkül ide ne exportáljon senki senkit.
Tehát én Brüsszelt demokratikusnak gondolom és bízok benne, hogy érdeklik őket azok akik választották őket. Ennyi. Én még hiszek a demokráciában. :)
Persze, én vagyok a komolytalan. Nem a kérdés volt hülye, á nem..! Annak a sok kérdésnek meg, amire nem válaszoltam csak terelgettem, na annak meg se híre, se hamva mi?
Nem értettél te engem ennyire félre!
Nagyon jól tudod, hogy az állításom úgy szól, hogy a népszavazás eredményétől függetlenül, a menekültek betelepítése vonatkozásában az Unió azt dönt amit akar, a népszavazás eredménye ebben jogilag egy kicsit se befolyásolja.
Szerintem akik Aleppóból gyalog akarnak New York-ba menni, azok az ENSZ egyezménytől teljesen függetlenül a szír partoktól kb 8-10 méterig mehetnek, de 20 méter után a legszívósabbak is megfulladnak."
látod ez az amit írtam....mellébeszélés...
komolytalan vagy!
Ha szerinted az UNIO azt csinál amit akar, akkor a zorbán is azt csinálhat amit akar, a putin is azt csinálhat amit akar, a zobama is azt csinál amit akar, a merkel is azt csinálhat amit akar stb.
Akkor Pampa is azt csinálhat amit akar!
Leginkább azt tenné már jól, hogy kiléptet benneteket az UNIOból, hogy terelgethessétek a szavaitokat embercsempész hajókon!
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319