Elmondom neked hogy decemberben eladtam a papírjaimat,jelenleg nincs egy darabom se.Állok szépen bent a könyvben. Jut eszembe arctartót hirdetnek a Jófogáson :)))
Lefog menni addig nyugi. De nem miattam esik. Én csak megyek a piaccal. Tanulni,olvasni könyveket,tapasztalni. De ha így tőzsdézel hogy engem okolsz,akkor nyugodtan menj el inkább tippmixelni.
Csak rohadtul nem mindegy h mennyire higitjak fel a rv-eket. Mert loszart sem erunk vele,ha jonne pl egy 10 milliardos ceg,aztan kibocsatananak ra 200 mill rv-t. Ha nagyon a felvasarlas iranyba akarnek gondolkodni,ez az arlenyomas epp oda mutat,viszont ha olcson bocsat ki,akkor rengeteg rv-t kaphat,es maris szarra van higitva a bejovo ertek.
Pláne ha nem a mostani management vinné tőzsdére a céget hanem valaki felvásárolná és komoly újabb fejlesztésekbe kezdene vele, aminek részét képezi a tőzsdérelépés is.
Figyelj, mindenki a biotech vagy scitec-et várja, de szerintem ha van egyáltalán valami befektető az már nem lesz rossz nekünk. Megszavazták, hogy minimum 10Mrd vagyont kell behoznia, különben nem eladó a cég. Az a mostani marketcap ötszöröse. Ennyit a GRoby is tudhat szerintem, a többi már csak annak a kérdése, hogy mekkora %-ban akarnának nagytulajok lenni. Van 5db üzletük és a netshop elég jól pörög, ráadásul abban van bőven fejlődési potenciál is. Nem mondom, hogy ha választani lehetne ezt választanám a három közül, de ha már szóba került ennek sem árt utánagondolni.
En mar annak is orulnek,ha 7 nap egyhuzamu eses utan nem csak kicsi eses jelentene a korrekcionkat,hanem vmi erdeklodest lehetne felfedezni a papir irant,mondjuk a 40-es szintekig. Teny,h most jobban teszi az ember ha meg egy hetig,10 napig inkabb ide se nez,olyanna tette ez balfek a cege papirjat mint a nehez ko.
NUTEX részvényesek topikja