Mindig ott jelenik meg, ahol épp esés van, most itt, kulcsban, ottban nyomja, előtte futurban. Ezt élvezi. Legalább dupla öröm az emelkedés, egyrészt árfolyamnyereség, másrészt olyankor hirtelen eltűnik. :D Sőt tripla, mert közben ő meg kimarad. :P
Reálgazdasági és technológiai hasznot nagyon is. A mérlege pedig csak azért volt negatív eddig is mert mindent visszaforgatott kutatás-fejlesztésbe az elmúlt években, hogy megfelelően megalapozza azt a piacvezető szerepet ahová végül el is jutott, bátran szembemenve az összes okos gazdasági szakemberrel akik minden negyedévben a pénzügyi összeomlást várták tőle a deficitek miatt.
A nutexhez is szolva:egyaltalan nem jott meg el a vetel ideje,a legelso nem ontesre is azonnal egy ujabb 10 k elado a valasz a konyv eladoi oldalan,ez meg semmilyen fordulatot nem vetit elore jelenleg.
En csak arra utaltam,h remelem h nem azert jottel ide,h ugyanazt muveld mint futurban,mert az valami gusztustalan volt. Engem semennyire sem hatnak meg a millioid,elsosorban azert,mert nem hiszem,masodsorban nekem attol se tobb se kevesebb. Es csak h ne kelljen tulerolkodnod,a beragados szoveged sem hat meg,pontosan tisztaban vagyok vele h szerinted az egesz vilag osszes befektetoje be van ragadva,csak te keresel masodpercek alatt milliokat. Huber meg teged ugyanugy be tud szopatni,mint a tobb ezer tobbi kisbefetketot. Ha itt vagy,es keresel,mit banom en,csak ne kurd ugy szet a kozosseget,mint a futurban,mert az hanyinger volt.
NUTEX részvényesek topikja