Szerintem akkor nekem mar az emlekeimben sem nutexem. Nem nagyon lesz mit neznem rajta,ettol fuggetlenul egy fikarcnyival sincs tobb eselye a koltsegelesnek,mint annak h srv lesz belole.
én már válaszoltam rá, de biztos elkerülte a figyelmedet ezért újra bemásolom : l "A mai napon a GlobTerm Kft. – részben pénzben, részben EST MEDIA törzsrészvényben –rendelkezésre bocsátotta azokat az eszközöket, amelyekkel – szintén a mai napon – a Delta Systems Kft. vételárának pénzben teljesítendő része, 2,35 milliárd forint a Deltagroup Holding Zrt. felé teljesítésre került.A korábban közzétetteknek megfelelően a vételár fennmaradó részének teljesítése érdekében, a 2019. július 30-i üzletrész adásvételi szerződésben és az apportszerződésben foglaltaknak megfelelően az EST MEDIA Nyrt. zártkörű alaptőke-emelés keretében 125 millió darab „A” sorozatú törzsrészvényt bocsát ki a Deltagroup Holding Zrt. részére. A Delta Systems Kft. 100 százalékos üzletrészének tulajdonjoga az alaptőke-emelés bejegyzésével száll át az EST MEDIA Nyrt.-re." 🍾 Szerintem itt is igy fogjak csinalni, ezert kellett Huber alaptokeemelese (persze a nagy nyerő kiszalloja mellett), és ezért kellett megemelni az EREDMÉNYTARTALEKOT ! A berakott pénzből a Nutex fogja megvenni cash + részvénnyel a tőzsdére igyekvő cégünket !
Ertem. Tehat az elozo kettot nyeroben adta megis,ezen felbatorodva ketszer annyit megvesz,h azt meg veszteseggeel adhassa h ellentetelezeskent szarra varaljak magukat h ugy hatha marad vmi filler. Vilagos. MInt ahogy az is,h nem tudsz konkretumot valaszolni az elozo kerdesre. Felallitasz egy elmeletet magadnak,es kobevesett elmeletkent hirdeted.
Hulyeseget te beszelsz. Meg ketszer kapsz eszbe,es az uco altal propagalt 1 ft-ot fogod hirdetni. Ketszer tettem fel a kerdest,de ugy teszel mint aki nem olvasta. Vettek mar igy ki penzt a nutexbol? Megtortent a koltsegeles ellensulyozando a 37 ft-os reszvenyek aron alul eladasat? Penzugyi beszamolo melyik sora tartalmazza a tobb 100 millio ft kivetelet?
NUTEX részvényesek topikja