lehet tudni mire spekázol ? Nekem is vannak itt egyéb jó látomásaim a sok -sok nega mellett ! Nem biztos , hogy annyira forrón eszik a kását , mint amennyire itt sokan csak a rosszat látják !:))))) Néha engem is elkap a faxság és már idegből beírom , hogy ezek milyen szemétládák meg egyebek ( de azok is egyébként ) .
En mar teljes apatiaval figyelem,siman hozza vagyok szokva,h megveszek egy papirt manapsag,es azonnal esik 20-30%-ot,de azert ilyeen esznelkulisegre nem szamitottam. Az eredeti elgondolasom mellett viszont ugyanugy kitartok,meggyozodesem tovabbra is ,h az fog tortenni,amire spekulalok. Csak ugy tunik erosebb lelkiero kell hozza,mert ezek mint ha szant szandekkal tennenek meg mindent a sajat ceguk szetrombolasaert.
igen , erről írtam tegnap pont ! Hülye , fasz banda ! 40 alatt már nem fogják venni , bizalmi index ott már a nulla ! Eddig sem volt sokkal több de azért volt némi remény , hogy 40 alá talán nem nyomják ! Köcsög fax mutyi banda az egész ! Hogy rohadna rá huberre a 10 millió db papírja ! És nyomják egyre lejjebb .... én 35 - 37 közötti átlaggal vagyok benne , de már rohadtul idegesít !
Szo szerint teljesen kipucolva a vevoi oldal,venni szinte mar senki sem mer a vegelathatatlan arlenyomas miatt. Es meg akkor van aki allitja h micsoda okosan ad huber,inkabb mi vagyunk a marhak,mert ezt igy kell csinalni. Mikozben ez az okorkori karamtag mar nem is tud eladni szinte semmilyen mennyiseget lassan,mert kivagta maga alol (es mi alolunk is )a fat.
Nincs se időm, se kedvem elemezni. Próbálom megérteni, de sajnos még saját magával sincs szinkronban, ezért súlytalan. Másokkal való kommunikációja is minősíthetetlen, ezért kár lesüllyedni a szintjére.
NUTEX részvényesek topikja