Ez igy most mar nagyon exmnb-s stilus,aminel utalatosabb nem igazan volt a forumozas torteneteben. Lehet elkeserito,de en ilyenbe nem vagyok hajlando reszt venni. Jo ejt!
Semmivel nem komolytalanabb,mint napi ezer beirasban gyozkodni masokat akik ezeken a szinteken reg nyeroben lesznek,h most de maris de azonnal adjanak el bukoban mindent.
Egyebkent korabban
leirtam,h miert vehetne srv-t es a kockazatok helyett miert lenne deal minden
stakeholder szamara.
Sima logikus valaszok vannak ra.
Visza kellene lapozni parat,es el lehet olvasni ujra.
Felesleges feltenni ugyanazt a kerdest tizszer,mint ha nem erkezett volna ra
valasz.
Az srv felhajtha az
arakat.
Ezaltal a megvasarolt rv-,uk is azonnal tobbet er.
A nyomtatas meg csokkenti az 1 rv-re eso erteket,ergo esest general
Ott azonnal arra kell berendezkedni,h mifele storyt krealjanak a nyomda melle h
megis nyerovel szalljanak ki belole.
Machinacio,varialas,fel torvenytelensegek es befektetes egy tobbkimenetelu
vegeredmenyert.
Srv-nel meg eleg egy kozlemeny.
Hat talan ezert.
Egyszerre allitod,h egyreszt mindig kibocsatas felett adtak el BOVEN,BOSEGES nyereseggel,es azt,h most joval alatta fogjak eladni,a ket ellentetes folyamatra meg kijelented h detto ugyanaz tortenik. Hat,nem mondom,ez vmi egeszen ujszeru logikai megkozelites. Kerdeztem az elobb:velemenyed szerint lesz ez meg 60 korul valaha a budos eletben,v igazabol most latod a kovetkezo evtized mindenkori csucsat 40 korul?
ez nem válasz ! miért ne lehetne a felszabaduló eredménytartalékból + részvényekkel fizetni a bejövő cégért úgy mint ahogy az estmedia tette a deltával ? azt gondolom jogos felvetés !
"Mivel korábban 24Ft-on nyomdáztak és a piaci ár MINDIG BŐVEN felette volt, így MINDIG BŐVEN nyerőben is adták" Ennek ellenere ko kovon nem marad technikaval allitod,h most biztosan pont az ellenkezoje fog tortenni,es epp akkor,amikor a legnagyobb lovet teszik bele....teljesen logikus... Kerdesem:velemenyed szerint a nutex mar soha az eletben nem lesz 60 kozeleben?
NUTEX részvényesek topikja