FaSomat

Regisztráció: 2019-10-29 17:29:43

Hozzászólások száma: 97

Utolsó hozzászólás: 2019-12-09 20:09


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

NUTEX részvényesek topikja hétfő, 20:09
Kb mint a futuraqua víztokenek víz nélkül. :D
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 20:04
Azért azt is meséld el, h mennyire volt jövedelmező ez a cég (Civin idején), és mennyi volt a piaci kapitalizációja, amikor Civin volt a vezér! Valahogy a piac mindig egy üres szarra árazta, amiről mindig a kicsik tehettek, meg a válság, meg a rendőrök..1ébként az összejátszásra utaltam, amit persze el lehet sikálni, az ehhez szükséges tudásban Magyarországon nincs hiány.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 19:16
Ön is vigyázzon a fejère! 😁 üdv
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 18:53
A cég milliószámra adta el a kibocsátott részvényeket csakúgy, m a Genesis), rászórva a kicsikre, nyilván nem arról beszéltem, amikor már Mari néni megveszi Pista bácsitól, stb..a felszorzásokat is önök intézték, nem a kisrészvényesek, nyilván azért, h ezek a részvényesek jól járjanak. Hagyja már abba az unásig ismételt dumájat! 
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 18:27
Tudja Civin úr magával az a probléma, h  eltávolították (jobban mondva eltávolította önmagát, és átadta a kuplerájt a munkatársainak, akiket már teljes nyugalommal köpködhet, hiszen hivatalosan már nem tartozik elszámolással senkinek), de ön ennek ellenére is fel-felbukkan itt...mint ahogy egy focicsapatnál a leváltott edző se megy vissza az öltözőbe osztani az észt, sőt az újságírók se a levitézlett vezért fogják kérdezni a csapat teljesítményéről, - úgy a maga részéről se túl etikus a partvonalról bekiabálni a pályára. Hiába ugra-bugrál a színpadon a fodros kis tüllszoknyácskájában, a szőrös lába elrontja az összképet. ..más magyarázatot nem találok arra, h önöket állva hagyták, mint hogy ezzel a céggel szándékai vannak a felsőbb köröknek. :) ..még annyit, h hasonló mentalitást látok ön ès Rényi vezetési felfogása között, mindketten fejőstehénnek, önsegélyező klubnak vélik a tőzsdét, pedig a tőkebevonás (ami ugye a tőzsde lényege) nem egyenlő a tehén végelgyengülésig történő fejèsével. Önök a befektetőktöl kölcsönt kapnak, amit az összes részvényes gyarapodásának, a cég fejlődésének érdekèben kell felhasználniuk legjobb tudásuk szerint. ..ha volt esze, néhány szatyor részvènyèrt cserèbe eladta magát, ès az új cégből jól fog profitálni, mégha ezt a profitot a kisrészvényesektől sajnálja is.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 14:36
Nézzenek oda, maga itt írkál ahelyett, h kezèt a lábához bilincselten merengene az èlet értelmèn 1 sötét, hűvös cellában? 😁 ..nagy lehet a baj, ha a hetes cikkelyhez kellett folyamodni (az ön személyéhez) az árfolyam karbantartásához.
NUTEX részvényesek topikja hétfő, 08:11
Te mit csinálsz, ha nem harácsolod a pénzt? ...még az index fórumon is nyomtad a beetető mantrát éveken keresztül. Neked itt nagyon mélyen hallgatnod kellene..100-200-400 fölött sokakat beregaszthattál. :) ..most, smikor meg vaóban venni kellene, nyomod a blőd dumát.
NUTEX részvényesek topikja szombat, 08:58
Nutex már bírkózik a béttel vagy 20 éve..Norbi meg 1 dilettáns.
NUTEX részvényesek topikja szombat, 08:47
Király uram, valami frappánsabb dumát, plíz!
NUTEX részvényesek topikja szombat, 08:46
Na már te is eladtad a setet? Bővítenéd a nutex pakkot? :)
NUTEX részvényesek topikja szombat, 08:41
IdeLYén, Jézus krőzus...na elmész te a 3,14csába, meg a hasonszőrű haverjaid is. 
NUTEX részvényesek topikja péntek, 20:01
Nincs semmi gond, csak annyi történt, h nem történt semmi. :))) Türelemjáték. Nincs ingyen koszt, ez itt hatványozottan igaz. Láttunk már ilyet, sorolnom se kell: Csepel, Est, Ehep, Set, Opus, Cig, stb (ja, inkább azt a kettőt kellett volna beírnom, ahol nem volt mutyi, bocs) ..a végén vagy nagyon jól lakunk, vagy éhendöglünk. :D
NUTEX részvényesek topikja péntek, 19:29
Részemről nem kell, h szólj! Majd eldöntöm, h mikor bővítsek. 🤑 Megrázzák még 1 kicsit az almafát, a férgese le fog hullani. 
NUTEX részvényesek topikja péntek, 17:16
Menjen nyugodtan aludni, állítsa a vekkert éjfélre, ott lesz a hír.
NUTEX részvényesek topikja péntek, 16:49
Nigériaiak nem járnak Erdőbényére, ők Ásotthaßomnál próbálkoznak (meg a cignél). :))
NUTEX részvényesek topikja péntek, 16:30
Aztán nem tökmind1, h mikor engedik vissza? Milyen összefüggés van a dologban? Felőlem toszogathatják még a közgyűlést is néhány hétig (nyitom a pénztárcát), de akkor mi értelme volt felfüggeszteni? Valami hír biztosan jön. De lehet, h csak az egyik részlete annak, amit várunk.
NUTEX részvényesek topikja péntek, 08:27
Arra, h még arra is lusta, h megnézze a közzétételeket..v azt sem tudja hol kell keresni..
NUTEX részvényesek topikja csütörtök, 11:00
Ez a fórum átmeneti jelleggel lett megnyitva, névváltozás után ugyanúgy be fog zárni, m az est szekta. :)
NUTEX részvényesek topikja csütörtök, 10:39
A brókeren. :D 
NUTEX részvényesek topikja csütörtök, 10:34
Milyen legyen 1 átlag bróker, ha nem sunyi? :)
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek