Essel Audit Könyvvizsgáló Kft. jött àprilisban, ami az összes nagy NER-es céggel kapcsolatban van, a cég adósságait visszafizették elvileg. Kivárjuk. 20 év tőzsdézés után megtanultam, a surranópályán jön mindig a meglepetés, oda senki nem figyel. A cég el lesz orozva, erőszakkal vagy szép szóval, az mindegy. Nem ezen az árszinten lesz bejelentés, hanem legalább a dupláján. Mi nem 60 ft-on akartunk vakarózni, így 30 Ft alatt megvettünk mindent.
Te ki mered jelenteni garantáltan, hogy itt semmi sem lesz? Biztos vagyok benne, hogy nem. Akik itt vannak azok pont azért vannak itt mint anno a 10ft alattiak Estnél. Bőven lehet a Nutex az Est 2.0 :)
Szívesen. Mi nem duplát akarunk spekával, hanem sokszorozást fundamentális alapon. Az emelkedés gátja a jelenlegi vezetés. Ha eltűnnének, azonnal 3x lenne Kukás Jancsira is Mátraszőlősről. A terv év végéig van vagy menet közben alakul, illetve várunk máshonnan is infót. Mindjárt hó vége. Közzéteszi a maffia, hogy mit nem csináltak egész félévben, aztán meglátjuk. Ráérünk egyelőre.
Azt mi sem tudjuk, 3 hónap sok idő. Ezen a rabló Bét-en bármi megtörténhet bármikor. Az, hogy mi nem tudtunk meg semmit, az nem jelenti azt, hogy nincsenek történések, meg azt se, hogy igen. Nincs jelentősége, kivárás. Ez a papír olcsó. Akkor is duplázhat technikailag, ha nem lesz semmi. Nemcsak akkor lehet keresni, ha igazad van, akkor is lehet, ha nincs, csak ritkábban.
Hát itt a lényeg: "Befutottak az infóim, 2 helyen kérdezősködtem nem sok sikerrel. A közeljövőben semmi extra." Azt mondtad, ha ev vegeig semmi nem lesz, 10milla reszvenyt bedobtok. Na most mi lesz? Csak a sajat szavaid utan kerdezem
Jó estét! Szépen megindultunk a múlt héten. Befutottak az infóim, 2 helyen kérdezősködtem nem sok sikerrel. A közeljövőben semmi extra. Egyik tag azt mondta, fél év, másik azt mondta, 2-3 hónap. Jó lesz, jó lesz, de semmi konkrét. Nesze semmi, fogd meg jól. Van rá szándék, hogy kipicsázzák innen ezt a bagázst, ez jó. Lassú, kúszós emelkedésben lennénk mi érdekeltek, ha elindulna, a speka rallikkal csak a problémák vannak, nagy emelkedés, nagy esés...200 MA közel, de a 31-36 régió nagy falat. Jelentés jövő hét, vmi halvány utalást tehetnének a jövőre vonatkozólag. Lesz itt valami ez tuti. Reméljük, nem fél év lesz a kiteljesedés.
NUTEX részvényesek topikja