Szerintem többeknek 100k+os pakkjai vannak itt. Akár lentebbről akár fenntebbről. Ha igaz a fele annak amit Nutika írt a saját pakkjaikról akkor sztem cca 5m papir van aki nem az itteniek kezén van. Meglássuk... Ha nem lesz eladó szintet kell lépni, csak amig napizók játszótere addig maradunk itt :/
20 forint??? Ember nem bír beszakadni 27 ft alá. Lenne inkább 1 forint ,én is örülnék neki vennék pár millió darabot. Gyűjtögetni kell minden hónapban majd 10 év múlva lesz 100 forint milyen jó pénz lesz az.
Ohhh,ez megtisztelő. Viszont ,ma láttam volna a papiron kiugrási lehetőséget,de rettentően erőtlen volt. Amúgy rajzoltak neki egy ford fej vállat, ami technikailag jó jel,de én nem bízom benne,inkább a 20 alá gyűrésben...... Folyamat adott,trend csökkenő,és ezt kigrásokkal,felszúrásokkal generálják beültetésre...... Nem sejtetet sok jót számomra még mindíg.....
Azért szeretnék reagálni. It tpercről percre változnak a célok. Kereskedünk. Már aki. Ti valószínűleg nem. Én most akkoris 25re várom. És jól be fogok megint vásárolni. már volt egy jó kör 36ig. szép napot
Törölt felhasználó2019. 09. 26. 13:50
Felhúzzák 2m-el leöntik 200e ft-al vicc........ Nem gond lehet fillérezni, hiszen mint mindenki tudja, minél több ilyen fillérező van annál nagyobb lesz majd a kitörés és a kapkodés :) Láttuk már párszor... Hajrá!
mindenhol ezt csinalja, nem kell foglalkozni vele, irogat maganak, beszélget magával, azt hello! te, én vettünk, beválaltuk! vagy bejon vagy nem, sietve irtam boccsi
Még d_mode írásait is ezerszer jobb olvasni, ő legalább indokol is, nem csak befröcsög blődségeket. Látom az élet arra tanított, hogy csicska légy. Igen ez is egy cél hajrá hozzá, de ne itt :) nem érdekel ha ezért tiltanak esetleg engem is :) :)
NUTEX részvényesek topikja