csak a nagyokat :-),de azokat se veszem hamarabb 10x USA-ban(idén több mint dupláztam,nem realizált úgy hogy nem kereskedtem csak vettem :-D)ott van a lóvé,de nem mondom el újra úgy se érdekel senkit :-D
Sziasztok. Mostanában picit hanyagoltam a tőzsdét, ezért szeretném megkérdezni van e már döntés az osztalék ügyében. Ha lesz osztalék mennyi lesz, mi a megfeleltetési idő? Köszi ha valaki segít.
Kár vitatkozni! Hamarosan kiderül hogy Cserekleiék mit főztek ki. Vagy megfulladunk és/vagy hányunk olyan xart, vagy jóllakunk és még repetázni is akarunk.
Irhatsz barmit, jon az 5-10minusz. Ha irsz akkor, ha nem irsz akkor keresnek, akkor arra irsz, jot kivansz, arra is 5-10minusz. Minden baj. Pedig en tenyleg probalok mar mindenki keresenek megfelelni. Ennel tobbet nem tudok. Tavozom is megint, ha nem keresnek itt ujra. Minden jot, emelkedo arfolyamot!
Kulonben megertem. Szerintem egy reszveny nelkuli se fogalmazzon meg itt innen kritikat. Csak a reszvenyesek irjanak a 30-58-100, es konzum rallyrol. Nincs ebben semmi. Jogos igenyuk, en is igy teszek. Ezzel kivanva nekik minden jot, konzum rallyt 4000ig
NUTEX részvényesek topikja