Tisztelt János! Ön ravasz,körmönfont személyiség jegyeit hordozza írásaiban.Magyar nyelv sajátosságaiból,választékosságából fakadóan nem arról értekezik,mit magam mondottam.Őn cégértékről,perspektíváról,működésről tár elénk pompás elemzést,"jövendölést"!Ekkora tudás birtokában nem vagyok mint Ön,viszont ellenérzéseket tapasztalok részéről.Ellenben én jól megállapítható tényekre támaszkodtam és beazonosítható érdekekre.Egy spekuláció csupán ezek mentém részemről,mely nem vételi tanács volt,pusztán egy kérdés,melyet Ön finom eleganciával figyelmen kívül hagyott.Sebaj!Lesz még nyár,lesz még szerelem. Maradok tisztelettel!
Az erős leszorításokat. Rövid távon visszanézve pl. a 05.15. kereskedési napot jelentős forgalom mellett volt egy jó hosszú felső kanóc kisebb forgalommal. De tágabb környezetben az egész előző félév árfolyammozgása, a 17, illetve 14 szint alatti árfolyammozgás, ahogy ezekről a szintekről gyorsan visszatért. Szvsz 17 felett durranni fog.
Tisztelt Rratfai, - szépen leírta, hogy mik vannak: TA szép, forgalom van, sztori van, vevő van. A huhogó magam pedig lát két, egymás karjaiba omló vállalkozást, amelynek egyike egy mérhetetlen csődben van, a másika pedig bár szép készpénzállománnyal rendelkezik, de még az is kevésnek tűnik, tehát mindkettőnek irány le... amiből az itteni kisbefektetőket a Nutex árfolyama érdekli, amelynek egy mördzsölt Graboval 10 (tíz) - 12 (tizenkettő) egy összeolvadt Graboval 5 (öt) - 7 (hét) forint az ára, amíg el lehet adni... (lásd: 41036) - Őszinte híve
Láttunk sok érvet,hozzászólást,szakmait,érzelmit.De aki most nem bull,támassza már alá,hogy kinek érdeke az alacsony árfolyamszint és miért? TA 50 fölé mutat jóval.Forgalom van.A nagyobb pakkokat megveszik.Story van.Ezek tények.Szerintem a huhogóknak is van papírja,mert sportból,karitatíve miért foglalkozna ennyit a témával.Pusztán emberbaráti szeretet lenne az oka???Nem gondolom!
Bocsi, nem úgy akartam fogalmazni , hogy magára vegye valaki.,,,, nem akarok személyeskedni, senkit megbántani. Csak úgy általánosságba írtam , mert ez már többször elhangzott . Tudod apple és apple között is van különbség ... lehet csak 0,001mm , de akkor is van :))))))))
Én se azért írtam, mert úgy gondolnám, hogy pontosan ugyanúgy megismétlődne az a forgatókönyv, de a tulajdonosi szempontok hasonlóak lehetnek itt is ami a rövid távot illeti, illetve még Veres mellett ott van Huber is a potenciális eladók között, meg akik tavaly decemberben a közkéz nagy részét megvették 14 ft alatt. Ahhoz meg, hogy mind eladják, vsz pump and dump-olni fognak, hogy meddig, azt nem lehet tudni. Mindenesetre komolyabb vételi pánikok már több alkalommal előfordultak ennél a papírnál, és több lehetséges medvecsapda volt az elmúlt fél évben, ami azt erősítheti, hogy komoly felfutásra lehet számítani szvsz.
Véleményem szerint , kár hasonlítgatni más papírok story-jával. Egyiknél így , a másiknál úgy sült el a dolog. És nincs két egyforma story. Majd meglátjuk , hogy ha ez összejön NUTEX- GARBOPLAST fúzió , hogyan reagál rá a piac, milyen lesz a nemzetközi hangúlat , kamatkörnyezet , stb. Véleményem szerint , ha összejön a fúzió , akkor nagyon nagy valószínűséggel nem 14-16.-Huf/rv. között áron lesz a papír helye!
NUTEX részvényesek topikja