Tisztelt Researcher, - sok mindent láttam már ahhoz, hogy 100%-ig igazat adjak Önnek. - Többször leírtam, hogy minden lehetséges, de egy tranzakciósorozat előzetes minősítése, elemzése esetén annak a fajta múltból levonható következtetések, amit velem (nem 100%-os) egyetértésben leír, fontos szerepet játszanak. Szíves engedelmével emlékeztetném arra, hogy az elemzésnek nevezett rosszul tördelt hozzászólásomban a Következmények IV. fejezetében a vétel lehetőségéről is írok, tehát én nem kívánok senkit sem kategorikusan eltántorítani - viszont sok olyan kérdésem van, amire, ha nincs válasz, kötelességemnek érzem az Önök nb. figyelmét felhívni. - Írtam, hogy a saját részvény vásárlás komolyan megingatná a pocsék múlt hatását az írásaimban. Jómagam a fordulat után 2003-ban a Humet felszálló ága első napján, már Phoenix-ből félúton, Londonból adtam utasítást a brókeremnek, hogy a saját nevemben vegyen Humet részvényeket, a kötelező formák betartásával. A célom az volt, hogy mivel agyonvert állapotunkból kitörni látszottunk, két összesen közel 60 oldalnyi aláírt szerződés részletezése helyett így tájékoztassam a közvéleményt. Föl is jelentett a PSZÁF, rabosított is az ügyész, majd a bíróság kétszer mentett fel ugyanebben az ügyben. A bíró(k) ítéletében az állt, hogy a PSZÁF és az ügyész megállapításai, azaz a terhemre rótt vád "teljesen életszerűtlen". - Őszinte híve
Civin úr, 2019 év végén is ilyen aktív volt itt a fórumon? Nem gondolom hogy most 14 forintért kockázatosabb ez a részvény mint akkor amikor ugyanennyi egy részvényre eső erték mellett 80-90 forint volt az árfolyam. Talán ez bosszanthat is sokakat. Ezen erdemes lenne elgondolkodnia. Továbbá ha valamire van szép magyar szó akkor javaslom azt használni így nota bene beszelgetés alakulhat ki konverzáció helyett.
Megkérem, hogy fejezze be végre, én nem jelentem magát, nem vagyok dmode, de elég a rágalmazásból. Lezárt ügyben kelti folyamatosan a hangulatot. Vegye észre, hogy itt kevesen kíváncsiak a bánatára -tisztelet a kivételnek-, szeretnénk végre a jövővel foglalkozni. A maga tevékenysége nagyobb kárt okoz, mint a Nutex előélete. Itt új befektetők vannak, akik a Graboplast miatt jöttek, nem pedig, hogy a maga megkeseredett megnyilvánulását olvasgassa napi szinten. Nem vagyok a híve ennek a viselkedésnek.
Kedves Ric, - a legsúlyosabb jelző, amit ebben a másfél évtizedben használtam, az az áldozatkészség és a nagyvonalúság, amivel a Nutex-et vásárlókat aposztrofáltam. - A tőzsdei közönségnek nem kell szakembernek - nota bene volt cégvezetőnek sem lennie -, de érdemes tanulnia. - Áldozatként tűnhetek fel olyan emberek minősítése szerint, akik annak kívánnak beállítani. Magam nem érzem magam áldozatnak, viszont rengeteget tanulok a nem igazán színvonalas kommentekből is, illetve megerősödöm abban, abban a tudásban amit eddig megszereztem. Bárki dolga, hogy akármiképpen minősítsen engem, magam teszem ki magam a saját nevem alatt itten, ha lehet ne tiltasson ki innen engem, kérem szépen. - Őszinte híve
Tisztelt Civin Úr! Akkor beszéljünk nyíltan és őszintén... tehát az Ön véleménye az , hogy senki ne dőljön be amit a Nutexes fiúk közölnek , mondanak. Ne fektesse senki sem a pénze egy részét sem ( 1 ft- sem ) ebbe a papírba. Akinek van az meg adja el! Felejtsük el ezt a hazug, mindenre képes vezetőséggel rendelkező , naplopó, hazug és kamu bandát a bagázsával együtt????!!!!! Szóval ha jól veszem ki a szavaiból röviden , tömören erről van szó?!
Kedves Szaferi, - annak idején az asszisztensem hívta fel a figyelmememet egy közgyűlésünk szünetében egy fiatal részvényesre. Néhány felvetésére úgy válaszoltam, hogy egy alapos konverzáció alakuljon ki és ennek végén felkértem, hogy legyen az Igazgatóságunk tagja, amit elvállalt. - Ez a fiatalember lediplomázott, a Humet keretében bejárta a világot (volt, hogy egy kétmillió dolláros felhatalmazással a tarsolyában) látott, tapasztalt és tanult. A távozásomat követően egy furcsa üzletpolitikába kezdett, amitől enyhe hányingerem támadt, de hát mit volt mit tenni, övé volt a marsallbot, tehát szépen megkértem, hogy ne tegye, és ha mégis megtenné, hagyjon rá egy kis időt, hogy ne rám olvassák ezt a szemenszedett gazemberséget. Volt egy olyan érzésem, hogy a távozásomat követően az addig érzékelhető barátságunkból a nagyközönség azt a következtetést vonja le, hogy nekem lop, vagy közösen lopunk. Nem akceptált, aminek az Önök számára, meg eme szépreményű fiatalember számára is lettek következményei, az én hányingerem meg maradt változatlan. - Hát ennek a hányingernek az enyhítése céljából volnék itt, no meg amint már írtam, az Alzheimer-teszt az én koromban pontosan olyan rendszerességgel szükséges, mint a kardiológiai felülvizsgálat, meg a végbéltükrözés. - Őszinte híve
Ön ugye sok-sok infót hozott a múltból ....a múltból. Sokszor úgy érzem a beírásai alapján , hogy inkább szubjektív , mint hogy objektíven fejtené ki a gondolatait , tapasztalatait. A jövőt lehet , hogy Ön jobban" látja" , mint itt bármelyik fórumos , de ....de kár a múlttal összemosni és esélyt nem adni a jelennek , a jövőnek. Rossz gyerekből is lehet példamutató felnőtt!
A kérdésemre eddig még nem kaptam a választ. - Sebaj. - Ha a cég, vagy menedzserei vették, azt be kellett (volna) jelenteniük, úgyhogy az a bizonyos 80% feltehetően nem igaz, vagy ha igen... _ Megjegyzem, hogy aktív üzletemberi életem során, amely nem volt rövid és a kommunikáció terén hatékonyan próbáltam a realitásokat, majd később a tapasztalataimat leírni, eddig többnyire meg nem gondolt befektetések alanyai írnak olyanokat, amiket most is olvashatok. Gyakori, hogy adódik egy logikus kérdésem, vagy egy magalapozott leírásom és igen ritka kivétellel elüldözgetnek akárhová. Ez a fajta viselkedés, megoldás egyébként nemcsak önmagáért beszél, hanem a veszteség(ek) egyik jelentős forrása szokott lenni. - Őszinte hívük
"Ennyit megérdemel" Mindent megérdemel, talán egy Nobel díjat is a híres keserű szirupért. Ez most lehet egy kicsit túlzás volt. "Nem a fórumtól fog csődbe menni, vagy 200-ra." Te azért mindent megteszel évek óta, (diagrammok, le-fel beszélés stb.) ahogy az érdek kívánja. Nem mondom, hogy ez büntetendő, mint pl egy nyílt kgy- ről tudósítani. Ugye?
Mindenkinek lehet vekemenye. Engem erdekel mit ir. Megertem ha a reszvenyesnek nem tetszik. Elfogadom. Ettol engem erdekel a masik fel velemenye is, foleg ha regen ove volt a ceg. Ennyit megerdemel. Egy reszveny nem a forumtol fog csodbe menni, vagy 200ra menni.
Hát ez az. Egészen elképesztő ez a magatartás. Teljes mértékben ellentmondásos a tevékenysége. Mindennek a tudója saját bevallása szerint, erre beállít egy ilyen kérdéssel. Ha ezt a kérdést valamelyik "rajongója" felteszi, kapásból valaszolná , hogy mert nincs is szándékukba venni, mert nem lesz itt semmi, mint az utóbbi 15 évben. Játssza az áldozatot , évek óta rágalmazza a vezetést, majd a befektetőknek sok sikert kíván a Nutexben. Kit néz hülyének? Mondjuk erre a kérdésre se a topic gazdától, se a "barátaitól" nem kapok választ évek óta. Lekezelően nyilatkozik azokról, akik másképp látják az ő nagy tudományát. Erre majd jön a szokásos önsajnáló kérdés. Mit ártottam Önnek ricraven? Válasz: Mindenkinek, aki próbál hinni egy új kezdetben a Graboplast szinrelépésével. Ha nem lesz semmi, az legyen a mi gondunk. Na jó, beírhatja önelégülten, "Én szóltam, őszinte hívük János
Bennem is motoszkál egy kérdés, olvasva az írásait: részvény nélkül mi szükség arra, amit itt csinál az elmúlt napokban? Őszinte tisztelettel: egy részvényes
NUTEX részvényesek topikja