7 forintról az több mint 200%!Szerintem megcsinálták itt a tömést,mert kellett a pénz a Futurba.Sokak be fognak ragadni ismételten.Nem vagyok tévedhetetlen de valószínű,hogy ez lesz.
Ez a Nutex jobb, mint egy folytatásos teleregény. Komolyan, 14 fajta részvényem van, de ez a kedvencem, mert olyan mesebeli :-) Elképzelem a közgyűlést, kijön Huber, és elkezdi énekelni Koppány dalát: "Nem kérdem én a benzin mé'rt van hiányba', Nem kérdem én, ki vett itt Molt, Csak annyit kérdezek a válaszra várva, Nagy osztalékot akartok?" És a közgyűlés: "Menj fel az irodádba, Hozzál sok pálinkát, Szavazd meg ittas fejjel A Nutexesek osztalékát!"
Szerintem itt már járt a mikulás novemberben! Meghirdette, hogy 25 forintot ad 10-ért cserébe annak aki jó volt, de annak is ad 25-öt aki legalább 15 forintot hajlandó fizetni, mindezt csakis a szeretet jegyében tette... Sajnos közben Rudolf betépett és elrohant a 25 forintos bankókkal amit a szánon hagyott a kedves Mikulás miközben a szándékát próbálta megértetni az értetlen részvényesekkel :-))
NUTEX részvényesek topikja