Második napja nem bír emelkedni több mint 100M forgalommal,ezt hívják tömésnek!100Millával felvitték16-ra,majd azóta adtak legalább 150M forintért papírt 13-ig.7-9ft között vétel,9-16között eladás.A ma reggeli 12Millás eladás is csak véletlen volt :)Mindenkinek ajánlom figyelmébe a 2019 decemberi csodavárós közgyűléseket és az árfolyam mozgását!
Köszönöm! Semmi gond, én nem szoktam haragudni és főleg rád nem csak hasonlóan, akár cinikus stílusban válaszolok, de ettől függetlenül próbálok teljesen őszinte maradni és kiemelni az észrevételemet. Én egy hete adom és veszem ezt a papírt, mivel a Béten itt láttam a legnagyobb napi mozgást. (Természetesen bármikor engem is beültethetnek, de most eddig szerencsém volt és itt a szerencsét emelném ki a legjobban.)
nem akartam minősíteni a pakkod méretét, és pláne nem cinukuskodni... inkább arra akartam utalni hogy reggel bekúrtak 1 millió darabot, aztán mégis megint itt van az árfolyam... lehet hogy gyűjtögeti valaki és hamarosan szint lépés lesz. ettől még a nyerő a zsebedben a legjobb helyen van! Peace!
Én ezt a részvényt nem merem annyira nagyban játszani mint Te :) így nekem ennyit ér egy napra, így is közel 100 E nyerő egy napra a Nutexből... Nekem ez dicséretes, Neked meg nevetséges, ettől szép az élet, hogy mások vagyunk! Köszönöm a véleményedet :)
NUTEX részvényesek topikja