Kedves reménykedő emberek. Nincs ingyen ebéd. Annyi van itt csak, hogy aki 10 körül v alatt tudott venni az most pár hét alatt keresett egy valag pénzt. Ezeken a szinteken nem vételen kell gondolkodni, hanem az eladáson. Ez egy speka rally...ami már jó régen volt. Ennyi semmi több. Ettől még lehet 25, de meddig? Ha napokig több szász millás forgalmak lennének, az már döfi, de ez a forgalom nulla, egy ilyen giga hír után.
ezt a nyulat kellene kiugrasztania bokorból... jelen konstellációban nem jó neki. józan ésszel ellene kellene szavaznia. De nem teheti meg. ő nem. de az "alstrómanok" akiknek eladta a részvényeit ők igen. Viszont amíg úgy zajlik egy nutex kgy, hogy Huber elvisz valamennyi részvényt szavazni, addig semmi sem változik. LEgutóbb a részvényei töredékével lezavarták a kirakatközgyűlést. Most ha súlyt akar adni az előterjesztésének akkor minden részvnyével meg kell jelennie. Ehhez még lehetne csatlakozni. ennek megfelelő mennyiségű ellenszavazati részvénynek és elsőbbségi részvénynek meg kell jelennie a kgy-n, ha a társaság vissza akarja verni ezt a támadást. Ezért két lehetőség van: csatlakozni a felvetéshez és proaktívan fellépni, vagy a fórumon keseregni és trollkodni. Én teszem a dolgom mindenkitől függetlenül.
mit tudom én? minden esetre most 15 forintért adnak 25-öt osztalékba ha a kgy megszavazza, akkor is megéri ha utána lehúzom a dematerializált részvvényeimet egy képzeletbeli WC-n.
Szeretettel várom. Hívjon, ha a közelben van. 20/42-11-111
Törölt felhasználó2022. 12. 02. 13:18
Kedves Részvényesek! Játszunk el a gondolattal, hogy az osztalék megszavazásra kerül. Huber Úrnak nyilvánvalóan igennel kell szavaznia különben piacbefolyásolásért felnégyelik. Ki az aki támogatni tudja ezt ez egyébként a cég kommunikációjával szembe menő javaslatot egy rövid távú nyereségrealizálás érdekében? Mnél többen részt tudunk venni a közgyűlésen annál több szavazattal kell előbújni a sötétben bujkálóknak. Annál több elsőbbségi részvényt kell felmutatni és napvilágra hozni, még akkor is ha azokkat meghatalmazással képviseli valami zugügyvéd...
Mit kell itt találgatni? A tények nem elég meggyőzőek??? Ha leírnám az utóbbi 10-20 év igéreteit, történéseit, hogy abból mi valósult meg, nem férne ki egy oldalra. Láttál már egy grafikont az utóbbi 20 évről? Pillantsál már rá! Mikor történt itt értékteremtés? Rendszeres tőkeemelések, amik minimum megkérdőjelezhetőek. (nagyon finoman fogalmaztam) Szerinted mi volt az értelme, célja???? Hogy kivegyek 25 Ft-ot? Mikor 30 40 vagy még magasabb árfolyamon emeltem tőkét???? Józan paraszti ész sokat segítene! De nem okultok semmiből! Vegyétek csak! Meg is érdemlitek! Miért olyan nehéz szembenézni önmagunkkal??? Mert akkor tanultál vonal belőle............
maradjunk annyiban tisztelettel, hogy legközelebb Szentedrén jártamban-keltemben-futtomban-bicikliztemben bemegyek az étterembe hátha egy kávé mellett tudunk személyesen néhány szót váltani. Amit itt a fórumon megvitathattunk, azt megtettük.
Kedves Posbe,
egyébként játsszuk le, mi történne,
ha én ma felébreszteném azok lelkiismeretét, akiket felkentek arra, hogy ezügyben
példát statuáljanak (mert a statuálás, az a fontos!) és hogy a jövőben ne történjék
meg ilyesmi. Kaphatok egy levelet, miszerint „t.
Civin úr, újra áttekintettük a Nutex legutóbbi 14 üzleti évét és bűnszövetségben
elkövetett különösen nagy értékre, folytatólagosan elkövetett csalás miatt
feljelentést tettünk a Nutex igazgatósági tagjai ellen (IT döntések nélkül
nincs közgyűlési döntés, vagy részvényesi javaslat esetén az IT-nek, ha azt károsnak
véli, nyilvánosan tiltakoznia kell az előterjesztés ellen).” Folytatva ezt a gondolatot, létezhet
bíróság, amely másodfokon fejenként 200 évre elítéli ezeket az embereket, akik
természetesen az okozott kár megtérítésére nem képesek (lásd pl.: Organic
Mission ügyben Cserekleire kirótt 100 millió forintos PSZÁF bírság). Post
festam. -
Amit tehetek kizárólag az, amint már
leírtam, hogy az engem szívesen és értő módon olvasók orientálása, vállalva
azt, hogy alapigazságok felismeréséig, védve az álláspontjukat, a rossz
befektetésüket engem pocskondiáznak. -
Köszöni a beszélgetést az Ön őszinte h
két észrevétel: ugye te sem gondolod hogy huber eladott és jelenteni fog? így is csücskös az előterjesztése önmagában is, nemhogy még le is kereskedje az általa okozott rallit. a másik az általad említett több tíz miilió kinyomott részvény valójában egy kicsit torzítja a valóságot. 8 Millió forgalom volt múlt heti meghúzásban akkor valaki bevásárolt. A hír napján 10Millió forgalom volt inkább vétel mint eladás ha visszaemlékszel arra a napra. utána 6 millió darab amiben már lehetett néhány realizáló is.
NUTEX részvényesek topikja