Majd a holnapi napot zárás után, addig csak fikció...😎. És így tovább... Én inkább a globális javulasra várok a BÉT-en, legalább is erre szurkolok! [Mindenki ebben reménykedik, ezért vagyunk még itt]
Jósolhatok? Senki ne vegye készpénznek :-) Holnap 15-16 közötti pingpongra számítok főleg, és szerintem naponta kb. 0,5 forintokkal fog felfele lépkedni a záró, és ezzel együtt a "pingpong sáv" java is. 20 környékén számítok egy erős falra, ott lesz az a pont, ahol sok mindenkinek megremeg a keze, hogy realizáljon. És szerintem ott meg is fog állni, esetleg a közgyűléshez közeledve fog feljebb menni 25 körülre, de ez már necces. Mondom, ez csak az én jóslásom, nem vagyok jövőbe látó, sem bennfentes, így tessék kezelni.
Én is poziban vagyok. Van 76 , 50, 35, 30, 15, 14, 13, 10 papírom. Átlagot nem merek számolni de 20 feletti szerintem. Meglatjuk mi lesz. Nem kevés db om van, eddig leszívatva érzem még magam.
A nutex válságálló osztalék papír lehet? Na erre se gondoltam volna pár hete. Remélem nem lesz 6. Tökmindegy már min bukunk, hátha ezen nem. Kis mennyiségben kicsi a meglepetés
NUTEX részvényesek topikja