Nálam továbbra is csökkenő háromszög dupla toppal Támaszra, csökkenő háromszögre tapad, így arra esélyesebb a törés továbbra is. De elfogadom, hogy nem értek hozzá, és rossz minden amit írok, mint mindig https://kepkuldes.com/image/TKFC5l
Azért ezen lehet polemizalni. Nyilvan a k&h beletett egy új adalekot a szolgáltatásaiba. Semmi többlet erteke nincs. Ugyanakkor jelzés ertékű, hogy ugyebár a Kelernek természetesen lejelentik a részvényállományt, és nyilván a Kelernek naprakész infója van a részvényesi strukturáról. Mégis ez a csoda cég irtózik attól hogy napvilagra kerüljön a tényleges tulajdonosi kör... és ez nem zavarja Huber Istvánt aki milliárdokat pumpált bele a cégbe...
Engem hidegen hagy, csak érdekesnek tartottam. Menjen el az a sok 2 % feletti tulaj, az egyenként 3 millió részvényével. Lehetnek vagy harmincan. Az a 120 e db, ami nekem van nem oszt nem szoroz.
Társasági esemény értesítés - HU0000207634 - NUTEX Nyrt. - Éves rendes közgyűlés
Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a HU0000207634 - NUTEX Nyrt. (székhely: 1163 Budapest, Cziráki utca 24-32.) éves rendes közgyűlést tart. A Közgyűlés időpontja: 2024. április 26., 9:00 óra A Közgyűlés helye: 3932 Erdőbénye, Mátyás király u. 49. A Közgyűlés megtartásának módja: személyes megjelenéssel A Közgyűlés COAF száma: HU20240326015198
Amennyiben Ön a megfeleltetés napján, 2024.04.24. napon rendelkezni fog a fent említett értékpapír fizikai (elszámolt) készletével, jogosult részt venni a Kibocsátó által szervezett közgyűlésén. Erről a szükséges adatokat automatikusan megküldjük a Kelernek. Ha a tulajdonosi jog gyakorlását a Kibocsátó társaság egyéb feltételhez kötötte, ezekről még gondoskodni szíveskedjen!
na mikor lesz ez már 100? az új ember nem hozza el végre a kánaánt? meddig várnak a vezetők? míg mindegyik elhalálozik? ketyeg nekik is az óra, Civin úr is elment, látják hogy ez lesz
NUTEX részvényesek topikja