Kinyomnak ilyen gagyi híreket, hogy szórhassák tovább.
Törölt felhasználó2011. 05. 18. 08:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Civin szerint a 3. nem járható, mert a kisbüfi azonnal eladja"
Pont itt hibázott Civin, mert így hogy a kicsik nem jegyezhettek, a papírok így is piacra kerültek, mert ha Civinék nem is adták volna, az akvirált cégek extulajai adták, hogy pénzhez jussanak.
Törölt felhasználó2011. 05. 18. 08:56
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 05. 18. 08:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez az összehasonlítás ebben a formánan így igaz, csak hogy én nem ezt vitattam korábbi hozzászólásodban. Te abban azt írtad, hogy:
A.) nagytulajok töredékáron + kicsik nem jegyezhetnek.
B.) nagytulajok töredékáron + kicsik piacin jegyezhetnek.
Te azt írtad, B jobb, én meg azt írtam, hogy EZEK KÖZÜL a kicsik szempontjából nincs különbség, a kettő ugyanaz. Ennyit állítottam, nem többet. Ebből aztán egy rakás félreértés keletkezett itt a topicban, pedig csak figyelmesebben kellett volna olvasni. Zárjuk is szerintem.
Ez esetben ettől az indoktól mindig feláll a szőr a hátamon.
"Civin szerint a 3. nem járható, mert a kisbüfi azonnal eladja."
Hát basszus,épp azért esett 99,999%-ot az árfolyam,mert azok a bennfentesek,akik jegyeztek,a következő pillanatban ész nélkül dobálták a kisröfikre a papírjaikat.
És még most is a kisbüfik a köpködhető bűnbakok...eszem megáll.
Mégegyszer: nem egészen értem, miért velem vitázol, aki itt 5 éve is vitáztam Civinnel, miközben a sok beragadt itta a feldumáló szavakat. Egyébként mellékesen jegyzem meg, hogy Gubika is csak most ilyen okos, 2008 tavaszán, poziban még nem volt ilyen felvilágosult. Ebben a topikban az egyetlen ember, aki 5 éve ugyanazt mondja, az én vagyok. A többi mind a pozija szerint alakította azt, pl. feldumálóból lett okos mostanra. Civin is ide tartozik, az ő véleménye is szép pályát írt le az aktuális pozíciója és érdeke szerint. De még ezzel se lenne baj, csak lássuk be, hogy így van.
Úgyhogy nem egészen értem, miért velem vitázol, aki itt 5 éve is vitáztam Civinnel, miközben a sok beragadt itta a feldumáló szavakat. Egyébként mellékesen jegyzem meg, hogy Gubika is csak most ilyen okos, 2008 tavaszán, poziban még nem volt ilyen felvilágosult. Ebben a topikban az egyetlen ember, aki 5 éve ugyanazt mondja, az én vagyok. A többi mind a pozija szerint alakította azt, pl. feldumálóból lett okos mostanra. Civin is ide tartozik, az ő véleménye is szép pályát írt le az aktuális pozíciója és érdeke szerint. De még ezzel se lenne baj, csak lássuk be, hogy így van.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok