Nekem nem tűnik lehetetlennek a 160, és esélyes, hogy még ma el fog fogyni..
Bízom benne én is, hogy valaki(k) gyűjtik, azért nincs itt ezer speka :)
Ha meg majd a spekik is ráugranak, akkor úgysem tudják visszafogni a gyűjtögetéshez.
Én egyelőre abban bízok, hogy többnyire csak ti ketten tobzódtok a topikban. Márpedig, ha csak speka rally van, akkor megjelenik itt boldog boldogtalan. A 150 nekem már stabilnak látszik 160 meg lehetetlennek. Jut még feladat jövő hétre is.
Most könyv alapján úgy látszik, a 160-at kell megugrani, nem látjuk mi van felette.
Egyébként lehet, hogy már kgy előtt 200 fölé megy, ha elkezd rallyzni. Forgalom még mindig kevés, ha ma kiakadna kíváncsi vagyok mekkora forgalommal lesz a zárás.
TA-n szépen mutat jelenleg, újra megnyílt a tér felfelé.
Igen, össze kellett volna szedni egybe az egész Nutex TA-t, mert valamelyik hozzászólásba leírtam, valamelyikbe nem..
Így van 165-t kell megugrani.
Néztem tegnap én is, hogy E-starnál hasonló cipőt húztál. Megmondom őszintén b.lf.sz voltam, amiben nagyrészt a pszicho játszott szerepet, mert minden nap olvastam a "kecsegtetést", hogy már jön az ütős hír napokon belül.. Lassan egy éve jön az a hír..
Olvastam az E-Staros sikertörténetedet. Hát be kell valljam, hogy ugyanazt az utat jártuk be. Félelmetesen gyenge cég lett belőle, cserébe itt meg valami mocorogni látszik.
Írtad, hogy 200-ig nincs ellenállás majd később, hogy 165-t kell megugrani. Na a 170 feletti záró az, ami után hátra lehet dőlni, tehát van ellenállás. Erősebb, mint a szovjet partizánok.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok