Közgyűlés elötti hétig,
ha csak nem nyomnak ki újabb hírt,
szvsz csendes kereskedés lesz,
csorgás.
Béten amúgy is alacsony a forgalom, és most az est elviszi a spekákat.
Azért egy tavaszi emelkedést elvárnék még a tőzsdéktől.
Viszont ez minél távolabb lesz időben, annál jobban meg tudják ennyi rv számmal futtatni felfelé.
Én nem mondtam, hogy a Nutex egy jótékonysági intézmény, viszont most lehet arra spekizni, hogy innen duplázhat, triplázhat még!!!
Szerinted, ha kinyomtatnak pl. jövő hónapban mondjuk 500ezer új rv-t, akkor erről a szintről mennyi idő alatt lesz 50 Ft alatt? Szerintem 1 hét alatt.
Ezért nem fognak nyomtatni, illetve szórni.
Ment és megy itt ezerrel a találgatás-okoskodás, h. melyik tulaj mennyit szórt tavaly-idén,
szvsz 150 alatt a fő tulajok már nem nagyon szórhatták a papirokat (előtte viszont, abban a rövid időben, míg 800-ról 100-i esett, versenyeztek),
a szavazati többségük simán meg van most,
majd az oszti felvétel után kezdődik az öntögetés,
mikor a kisbüfik már a kánaánt árazzák újra a nutinál.
Törölt felhasználó2012. 04. 11. 08:27
És megfelelő árfolyamnál a korábbi story folytatódni fog,
kiszórják a papirokat,
(a közgyűlési pontok között is ott van)
további akvizíciók várhatóak,
24-es nyomtatással.
Ahogy a forgalmat és szinteket nézegetem 140-160 között eldobálták, akik el akarták.
Volt rá vevő.
Mondjuk a nemzetközi hangulat nem a legjobb, viszont megfuttatásra meg most van lehetőség ennél.
Én tartom, majd a piac, a bennfentesek és a spekák eldöntik.
Nem hiszem, hogy a náluk lévő papírokból fognak eladni rövidtávon..
Azt, hogy ne legyen meg a több, mint 50%-uk nem kockáztatják.
Egyedül annyit védekeznek most ellene, amit írtak a 20%-ról.
Ez szerintem jó jel, legalábbis egy ideig, mert még úgy tudtak volna védekezni, ha nyomtatnak vagy 500ezer rv-t.
Amíg erről szó nincs, addig felfelé irány van.
Szerintem bármikor megindíthatják felfelé.
Okot arra, hogy lefelé zúgjon nem látok most nagyon. Tegnap bizonyította, hogy nem volt pánik a leszórásra, és stoppok sem aktiválódtak!
Azt jelenti, hogy ezen a szinten stabilizálódott, most várni kell.
Az estmédiás buli lezajlásáig (1-2 napra teszem) itt nem várható nagy mozgás.
Utána, mivel nutinál most kedvező a széljárás, elképzelhető még közgyűlés előtt egy felkör, az osztalék miatt.
Ezt a ziccert, már mint egy kis osztalék fizetést, kár volna kihagyni a cégvezetés részéről, a bizalom visszanyerése és magasabb árfolyam érdekében.
Na meg a 24-es papirok lassan ingyér lesznek, a 140? Ft-on nyomottakból pedig nyerővel ki lehet szállni az mlm-eseknek.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok