Ez bizony örök igazság...! Csak nem mindig olyan egyszerű: ami ma olcsó, az holnap már drága lehet...de kockázat nélkül nics nyereség. És 60-70 ft esés után már jók az esélyek a vissza korrekcióra.
Buxi, a személyeskedést fejezd be. Te 20 óta (azaz 2000 Ft óta) folyamatosan mondtad, hogy 44 lesz (azaz 4400). Én meg is jegyeztem sokszor, hogy persze a felszorzás után. Így is lett. Csak a 100-szorosát tévedted.
Persze, hogy így van, mikor olcsó venni kell, mikor drága akkor meg adni! :)
Törölt felhasználó2012. 03. 26. 20:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sajnos nem voltam ma gépközelben, így nem tudtam a délelőtti leszúrás(ok)ban belevenni. Így viszont pánikba sem estem, és sikerült a tegnapi vételt nyereséggel eladni. Én is úgy látom: leszúrásokban a vételt kell keresni!
Tetszik a lelkesedésed, csak nehogy úgy járj mint a süsi pénznyelő a lefelé menetben...
Hogyan járt? Mindenki látta, hogy zuhannak a junkok és rengetegen shortolták a questornál ő meg ingyen pozi nélkül segítette ledumálni. Egy nap 3x visszamásolta, hogy mekkora szakember bemondta az esést. Közben meg a neje lelépett. Se pénz se posztó. .))
TA-n nézve a gyertyákat volt pénteken egy doji star, ma pedig egy fehér gyertya, ami a csütörtöki gyertya testében zárt.
Ez egy fordulós formáció, ami azt jelenti, hogy újra felfelé az irány!
Holnap megerősítés kell, magasabb záró.
150-et átviszi, irány újra a 200-as próba.
Azt ha átvinné, akkor 270-300 is meglehet.
A helyzet az, hogy totál kétélű a dolog. Nem véletlenül volt ma ez az extrém vola. Huber eladását lehet nagyon negatívnak is tartani, de lehet egy olyan optimista forgatőkönyv része is, miszerint még venni akart valaki és csak beijesztés a hír.
Az biztos, hogy ahogy múlt héten írtam, itt még lesz rángatás fel, le a jelentésig/közgyűlésig. És ha eszük van, kihasználják azt, hogy van sok visszatérő speki, sokan figyelik a papírt.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok