Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Én megfogadom a tanácsod, el is adom... majd ha lesz rajta tisztességes hasznom. Jelenleg kevesen vannak nyereséges poziban ezen az árfolyamon. Miért kellene eladniuk? Arra biztatod őket, hogy veszteséget realizáljanak?
Akkor tisztázzuk tizedszerre is: a tiltàsodat személyeskedésért kaptad, teljesen jogosan. 2018. június 4., 11 óra 48 perc, 4809-es hozzàszólàsod: "Igen, a cselekedete a tiltás megmutatta,hogy egy lelketlen és a beültetés műsor megy :( Az utcán bizti kis senkiházi! :) Össze kellene fognotok, a hatóság nem fog elzavarni.Ez kemény valuta!Remélem gyógyszerre fogja költeni!" A képlet egyszerű: 1. A ferdítéseket, vetítéseket kérném, hogy fejezzük be. 2. Vagy viselkedsz úgy mint màs normàlis fórumozó, vagy kapsz megint egy kis gondolkodàsi időt. Hajrá Nord!
Mindenki adja el, soha nem lesz ebből állami mobilsz./ sem háza a tiltóbajnoknak!55 Ft kamus tőkeemelés, jogi csir-csavar a topikban, meglesném a hosszú hajú rockert!
Nekem szép, sétálgatok,gizet-gazot gyűjtők, ebéd után alszom 6x járva, a Nord papírjaim tartogatom 2011 esztendő óta.Idős fejjel tanácsolom minden résztvevőnek, hogy a nyugodtság karbantart.Ha ezt is megvennék?
Én csak egyet tudok biztosan: ma lecsót fogok főzni, megyek a hivatalos topicba szakmai konzultàcióra, mert nem tudom az arànyokat. 2kg paprika, 1 kg paradicsom valószínűleg. Agyműtétre is elő vagyok jegyezve, de az csak főzés utàn.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!