"Biztosra megyek
Aszalt szilvával töltött, baconbe göngyölt libamáj+ Update pirítòs, kacsacomb+párolt káposzta is készül a mai vacsorára
Desszertnek somlòi galuska
Most beszéltem Norbival és Andreval telefonon, nagyon kedves, közvetlen ember!
Izgatottan várom, hogy megérkezzenek!!!"
..s azt sem árt tudni,hogy nem egy updatos szarság,10-30 szor több transzzsírt tartalmazott a vizsgálatok alkalmával...de sok naiv ember van,aki benyalja ezt a hülyítést...pedig a sok szar édesítőszer ugyanolyan káros mint a cukor...
Szerintem ha jól menne a jegyzés, akkor Norbi már örömködne a Facebookon. Nem az a fajta, aki magában tud tartani bármit, amire úgy érzi büszkének kell lennie.
Egyik ismerösöm korábban gyártott Norbi UP date terméket.
Annyi volt csak a külnönbség a recepturában, hogy izocukor helyett az UP Date termékbe édesítőszert tettek. Minden más ugyan az volt,mint a hagyományos termékben persze a csomagolása más volt!
RENDSZER: A gyártók és a szállítók egyrészt hosszú távú szerződéssel kell, hogy kapcsolódjanak a NUL Nyrt-hoz, másrészt ezekben a NUL Nyrt-nak egy kis részesedése kell legyen, hogy a mérlegébe belelásson (alternatíva: a gyártó, vagy a szállító tőzsdei cég). A gyártók nyilván fizetnek a technológiákért – ezek a jövedelmek a NUL Nyrt-ot illessék meg. A NUL Nyrt kap meg minden olyan jogot, amely az Update (Norbi által) feltalált termékek gyártási, kereskedelmi és továbbfejlesztési joga
- nem tisztán értem, hogy a gyártónak miért kellene NUL Nyrt-ben részesedéssel bírnia?
-Gyártók nem fizetnek semmi féle tecnológiáért, mivel NUL Nyrt termékét gyártják licenc szerződés alapján aminek a kizárólagos forgalmazója a NUL Nyrt.
Nincs ebben semmi különleges éppen úgy működik üzletileg a NUL Nyrt, mint a KFC, MC Donalds stb.
Tudjuk, mire gondoljunk.
Zavaros Norbiék lakcím és cégbejegyzése is, ami okot adhat az aggodalomra. Nilván az a cég van sikerre ítélve, aminek még a papírjai sincsenek rendben. Norbiék pedig az ilyen irányú kérdéseket a facebookjukon módszeresen kimoderálják, ennyit a transzparenciáról...
A Brokernet is tőzsdére akart menni, szét is váltak még előtte.
Mondjuk a frappáns kommentért óóóóóriási Hi5 a Brokernet CEOnak. :D Ekkora magaslabdát lecsapni. Ez tehetség... :D
Nehogy a velvetnek fakadjon ki Ómolnár, hogy itt a tőzsdei világ sötét zugaiból kuruzslók mondtak rosszat Norbira és ezért nem ment a biznisz. Aztán majd jön Luigi a varázsló, pár vacsoracsata és megold mindent...
nope.oda csak annyit írtam, hogy az említett két személy közt nagy valószínűséggel nincs átfedés, mert az "igazit" ismerem. ha nem ismerném(találkoztam vele párszor) akkor nem írtam volna be oda.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)