Update 99 bevezetéséhez kell a pénz a kiszivárgott hírek szerint!
A zseniális termék alapgondolata az hogy a fogyasztónak egy vasa sem maradt zabálnivalót venni! Égazsííír!!!!!!
Celeb nyrt. Az kéne csak...norbika,gyõzike,gerenda karcsika,vv-s kiválóságok, édenkék stb. Na az lenne az igazi ....Lenne jó pr-os mondjuk egy meleg retek klubbos designer, elnök vez.ig hetente más a " sztárok" közül és sms-ben lehetne szavazni az árfolyamról ja, a kommunikációs igazgatói cím rékát illetné örökre...
nemtom, ugyanis ahogy én tapasztaltam a norbi rajongó IQ sok(k) emberek nem tőzsdéznek, de egyébként is én nagyon azt lűtom hogy már mindenki mindenből fejvesztve menekül, max a blue chipekkel játszadoznak de a többi felejtős, az meg mindíg büdös amikor egy cégvezető kijelenti hogy így akar friss tőkét bevonni, annak mindíg rossz vége van..lásd a bét legalja cégeit
Ez a cel, gyorsan begyujt parszaz millat, mielott becsokizik minden, hidd el rengeteg elvakult ember van aki venne a reszvenyt. Nekem van faszbukkos ismerosom akinek be van jelolve a rubinreka meg az updatepekseg oldala es ott hozzaszol a dolgokhoz amit latok a falamon, neha beleolvasok rohogni es sosem csalodok :D
Ugy kovetik a rekat is mint valami messiast, reka azt mondana vegyel reszvenyt kosztpenzbol is azt vennenek.
ez a szerencsétlen is jól időzít, akkor jön amikor már mindenki mindenből fejvesztve menekül...vagy ő is csődközelben van, és pénzt kell szereznie a nagyszerű magyar béten?
az otp-t és a molt is sokan ismerik, talán még többen is, mint az égjenazsírformásszexianyukapopsinorbit, és többen el is ismerik, aztán meg lehet nézni, mire elég az a mai környezetben. szkeptikus vagyok.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)