valahol azért elkeserítő, ha valakinek nincsen saját véleménye, gondolata, de másét foggal körömmel védi, bizonygatja a helyességét, mintha nem lenne holnap és elvárja mindenkitől ugyanezt, feltételek nélkül
Nem azért mondtam, hogy szekáljátok. Szerintem szakmailag nagyon jók, megalapozottak, kidolgozottak az elemzései. Nem mellesleg, amiket végigkövettem, azok be is teljesültek. Én szeretek másoktól tanulni. Nem biztos, hogy ő törölte, lehet, hogy csak olyan tárhelyre töltötte fel, ahol csak bizonyos ideig érhető el a kép. Én várom a következő chartját. Múltkor is jó volt összehasonlítani az övét az enyémmel.
Ahogy írtam lentebb: "A legutóbbi rajza szerint 496-ra tette az első megálló szintet." az első megálló, az első célár és mondhatnánk még más szinonímákat hozzá
Nem kellene vitatkozni nyugi van.Ez pár forint nem ér annyit,hogy összevesszetek.A vitatkozás 600 felett esetleg megengedett.Vétel van, mert 3 nap és itt lesz a Karácsony.
1. nem vagyunk a barátok 2. hála Istennek sehol 3. a topic szépen megőrzi a bicskanyitogató tiszteletlen megnyilvánulásaidat az elmúlt bő 1 évből, amióta megindult az opus a 100 körüli szintről
NEW OPUS GLOBAL