Nekem is furcsa, mire várnak....de a kis magyar, belterjes spekuláns kör most más csontot talált magának, Delta és tsai, azok viszont kipukkadtak elég gyorsan, szerintem mire elindul az srv, bő 3 hét, addigra remélhetőleg visszatérnek ide...🙏🙏🙏👍🍾💰
Nem mondanám szépnek, egész nap 378 és 380 között volt, na de lényegtelen tulajdonképpen 1-2 forint ide vagy oda. Lényeg, hogy kb 3 hét és indul a várva várt srv!!!
ha tudnám jó lenne , de benne van a pakliba , meg az is hogy betlizik megint .... nekem csak pár forintom van benne, igy majdnem mind1 személyesen merre tart , persze azért bizok benne hogy északi irányt vesz.
nézd meg a Delta lufit , 00 cég azt 1 hét alatt 250 % fel , ez itt a BÉT , itt minden lehetséges , a lenullázától az 500% is. Volt még anno Porsche részvényem akkoriban kezdöként , ha jól emlékszem vagy 2-3 ezer Euróert , 20% haszonnal 2 héten belül eladtam , örültem mint majom a fa...nak , aztán pár rövid éven belül vagy 50x -edett .
én kb 4000 frt osztalékot kapok az 500 db. részvényem után , de úgyvagyok vele , hogy aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem édemli . Volt azt hiszem 2000 darab Konzum papirom , de valahogy beolvadt az Ópuszba ; igy lett 500 db
NEW OPUS GLOBAL