Nem lesz ott semmilyen opus intezmenyi befektetokent, errol le kell mondani, sot meg a reszesedeset is el fogja adni. A vetelar "uzleti titok", ugyhogy az kozpenzbol lett lezsirozva, nincs koze az opusnak ehhez, nem is lesz. Ilyen, amikor az allam vesz maganak valamit csendben befizetett adoforintokbol.
Lmps bohócokról 1. Az LMP politikai súlya itthon = 0 2. A Mátrai stratégiája pontosan arról szól hogy átfodítja a működést és a bővítés napenergia irányba teszi meg 3. Az ország szempontjából bezárni a második legnagyobb erőművet úgy hogy jelenleg is brutális áramimportra szorul az ország a teljes eszetlenség kategória 4. A bezárás teljesen szembenne a kormány azon stratégiájával hogy minél több ágazatban hazai termelésből elégitsük ki a keresletet Ez a cikk és a nyilatkozat egy politikai blöff.
Törölt felhasználó2019. 07. 11. 11:42
444,4 már 11:13 óta Egyem a humorukat, de ku... unalmas már!
Adja is el. Nekem a mai interjú a következő dolgokat sugalllta: 1. Mészáros és Jászai barátok 2. Üzletben viszont Mészáros vilàgosan megmondta Gellértnek hogy szálljon le az ő kapcsolati hálójáról 3. Nincs pénze, ezért eladja Mészárosnak otc a részvényeit 4. Nemtudja mennyibe fog kerülni a tsystems 4. A Logo a legfontosabb
kérdés h mikor jön el ez, eljön-e? kibaszott nehéz h a tegnapi nap után is az ember bizakodott és aztán semmi, de nem is értem már h mit akarnak itt a 2/3, közben amerika új csúcson, létrejött a fúzió, mire várnak? miért nem beszélik meg azokkal akik nagyobb tételben adják, hisz ők látják, hogy figyeljetek lockupos gecik most már elég, nézzük meg h milyen megoldás lehetséges még a fejbelövésen kívül...tényleg nem értem...
NEW OPUS GLOBAL