Az hogy a 4ig téma ok, de kérlek az estét ne ebbe a fórumba ajánld. Ez már reklám. A 4ig magyarázható mert az Opus főrészvényes. A jelenlegi információk alapján az esethez semmi közünk. Köszönöm Betgyuri Béke :)
Nem szeretnek elmeleteket gyartani, hamarosan kiderul szerintem par honap. Nekem az latszik az elmult idoszakbol, hogy ket storman van a fazek korul es a tsystems vasarlas is errol tesz tanubizonysagot. Egyiket sem sajnalom amugy.
Szamos uton-modon meg tudjak oldani. Eddig is megoldottak mindent az allampolgarok megkerdezese nelkul. Paks 2 is titkositva van... Pedig egy vagyon ah nem is vagyon, hanem 10 vagyon.
Nem kell menekulni nem olyan forro meg a kasa. Pusztan csak ravilagitottam, hogy van egy uj szereplo a holdudvarban az pedig J. ML nincs mar egyedul es ez valahol jo is. Ki tudjak tomni a tudtunk nelkul kozpenzzel J-t.
nem olvastam el a cikket, de ha bukik a fidesz 3 év múlva (sajnos nem tartom valószínűnek...) akkor azt észre fogja venni szépen a vagyonán, mivel már jelentős része tőzsdei társaságokban van, amik erősen függnek az állami megrendelésektől, amik ha nem jönnek hamar elindul a lejtőn az árfolyam..
NEW OPUS GLOBAL