Ez a tőzsdére illesztés nem éppen jól sikerült a kisbefektetők szemszögéből nézve. A cigbe, appenninbe, opusba rengetegen be vannak ragadva és még csak esélyünk se nagyon van arra, hogy belátható időn belül kiolvadjunk. Nagyon szép, szándékos lenyúlásnak néz ki eddig Mészárosék részéről, persze a legelején páran meg is gazdagodtak belőle, de rengetegen állnak bukóra sajnos.
Hmm.. Itt MO-n is tudnánk nagyok lenni első körben. Azokból amik már itt vannak, illetve ide vannak bepumpálva is szép eredmények lennének érhetők. Az a külföld is szerintem első körben V4-V6 lenne. Mindegy, csak jöjjön.. Kommunikálni, mutatni kellene valamit kifelé ezeknek a b@rmoknak.. Remélem ez a féléves lesz az első.
Még egyenlőre én nem vesztettem el a reményt.. és bízok a jó jelentésben is... Októbert már kivárom. Ha nem megy akkor sem, el kell beszélgetnem magammal. (Bár öregapám mindig azt mondta, ne álljak szóba minden hülyével) Azt tudnám, hogy ez a halálfutam ami tart itt 1,5 éve az szándékos, vagy csak tisztán ilyen balf@szok.. Nem mondom, hogy nem vagyok elkenődve egy kicsit..
Viszont ne felejtsük el, hogy van egy TA elemzésünk, amire támaszkodhatunk e nehéz időkben. Egyik nyíl felfelé, a másik lefelé mutat, a kettő között pedig hullámzik. Ezért ez sokat segít ;)
Csak könyörgöm, legalább 380 alá ne nézzünk be màr. Sajnos erősödik a gyanúm, hogy itt nem lesz semmiféle kilövés, de még stabil emelkedés sem, akkor már valami elindult volna. Szerintem.
Gyorsjelentés előtt nem éppen biztató ez az állapot, amibe került az opus. Lassan illikviddé válik a papír, ha továbbra is ilyen szörnyű forgalmak lesznek. Messze van ez a bluechiptől, olyan fényévnyire. Nagyon xar ez a papír. Vajon hová tűnt Bigprofit?
NEW OPUS GLOBAL