Hosszú évek óta balatonra is járok több helyre, össze tudom tán hasonlítani. Nyilván három- négy évvel azaz covid előtti összehasonlítási alapom van. Úgy kempingbe mint szabadstrandon. Jó ha feleannyian voltak idén is mint pár évvel ezelőtt, pedig főszezonról beszélek. Na majd meglátjuk a csodálatos jelentést, bár én már régóta nem hiszek ennek a mocskos bandának!!!
Mert másra nem jó. Évekig utáltuk a forintb.szókat, de nekik lett igazuk. Ha van egy emelkedés, és te nem szórod be, beszórja más helyetted. Emiatt sosem lesz szignifikáns kitörés. Amint látjuk, yardos napokat meg nem akarnak tartani Trixiék, intézményieket sem érdekli.
Én adtam, de eszembe sincs visszavenni, majd a valószínűleg szar semmitmondó jelentés után 220 -230 körül ismét beszállok. aztán eladom megint 10-15 százalék nyereséggel 😉 Többre nem érdemes ez a szar!! Ugyan mitől lenne jó például a turizmus!? Balatonon alig voltak a média híreszteléssel ellentétben. Néhány lakókocsis lengyel, de pusztulat volt az egész .Velencei tó mint tudjuk kipurcant.
Én tudom, egyet is értek. Csak van itt pár alak, aki a többiek kárán próbál meggazdagodni. Bosszantó, hogy itt van az Opus, de a hozzáállásuk még jobban.
Miért lenne jó? Minden évben komoly várakozással vártuk, hogy jó lesz, sosem volt az, amikor elfogadható volt, akkor meg a Q4-ben elvitte az ÉCS... Nem kell számítani semmire. Ez már van, nem lesz, csak mi nem tudjuk milyen. Ennyi. . De ettől sem fel sem le nem fog mozdulni az árfolyam. Itt ahhoz döntés kell, hogy egyszer a büdős életbe a kisbefektetők érdekei és a nagy tulajok szándékai azonosak legyenek... Erre viszont nagyon kicsi az esély.
Ha tényleg akkora durranás lesz a jelentés, valamint netalán mégegy nagyobb akvi is bejátszana hamarosan, akkor ez még 270 alatt is jó vétel LESZ. Ráérnek tehát majd a tények ismeretében megtenni tétjeiket az óvatosabbak. A kockázatvállalóbbak számára ez egészen addig gyakorlatilag szerencsejáték...
NEW OPUS GLOBAL