Azt előbb be kell jelenteni. Egyébként volt olyan a könyvben, hogy 25000 vevő eladó 5000 összesen csak persze venni mindenki olcsón akar😆 Na majd a célár felfelé (450-600) módosítása után... Remélem😆
Holnap fogunk emelkedni.Mikor 225-nel szuttyogtunk senki se hitte,hogy masnap 350 milla forgalom lesz.Az lesz amit akarnak.Ma eldobattak a spekikkel.Holnap meg elmegy a vonat mellettuk.Nem kell fosni,arra meg raerunk kesobb is.
Ezzel a rvel kapcsolatban semmit nem lehet érteni. Nagyon kevesen tudhatják mi miért tôrténik. Mi meg a folyamatos szólásra jók vagyunk.
Törölt felhasználó2021. 06. 16. 17:48
Az hogy itt lent senkinek nem kell a papir, az is furcsa.. Srv nem veszik, mol pl megint vette magát. Ha meszaros szerint 350 ér, akkor a cég miert nem veszi. 250-350: 40% haszon lenne a cégnek, nem ertem ,,,
Ebben semmi rosszindulat nem volt.Leírtam amit láttam a kereskedésből,de te hoztad a szokásos nagyképű kioktató formádat.Egyszerübb lenne anyázás helyett belátnod,hogy benézted az elmúlt két napot!Vagy inkább 2 évet :(
A kedves vezetőnk megszólalását al lehetséges, sőt valószínű, hogy a tv ár feltornázását akarták, főleg úgy, hogy tudták a jelentés nem lesz rossz, a sajtójuk is próbált ebben segíteni. A piac ezt leszarta. Nem volt annyi eszük, hogy alapokkal, vagy más módon beindítják a pôrgést. Ez elba... energia.
Holnapi varakozasom.Reggel le 245-ig,majd onnan fel 260 fole.Ma hagytak,hogy a balfaszok kiszalljanak,mert ugy hittek hogy elmaradt a buli.Pedig meg el sem kezdodott.
NEW OPUS GLOBAL