Én tavaly év végén kezdtem el ámerikázni, a deltából, és ott-ból szálltam ki bukóban. Azt vittem át oda. 2-3 millióFt között. Az első héten volt duplám részvényen, az első két hónapban volt 2X, 3X több is, és volt egy 560%-om is. Persze a tőkét sajna 15-18 részvénybe osztottam szét, így a tőkém "csak 40%"-ot emelkedett. Aztán február vége óta ott is nihil volt, a centesek brutálisat estek. Amit korán eladtam nyerőben azokat pár hete visszavettem, de több papírba benne maradtam. De így is plusz. Máshogy mennek a célárak, működnek a TA-k sok esetben, likviditással nincs gond, olyan forgalmak voltak centes papírban 1 nap alatt amit a bét egy hónap alatt nem hoz össze. . Jó odakint, de ésszel felfelé és lefelé is életveszély....
Igen, akkor lepődtem meg, amikor egy ismerőssel beszélgettem és mondta, hogy 1-2 millióval csak kíváncsiságból-játtékként-tanulásként nekilátott tőzsdézni, és elsoroltattam vele miket vett, miért. JA NEM a BÉTen kereskedik, hanem kapásból USA.. Meg sem próbálta még amatőrként sem a BÉT-et. Azért ez engondolkodtató.
NEW OPUS GLOBAL