Pont úgy néz ki, mintha szándékosan csinálná ezt y vezetőség, de ha nem, akkor csak ennyire gyengeelméjűek. Az biztos, hogy ez a lépésük sem erősíti a befektetők bizalmát a vezetőség és opus irányában.
Nézd meg az OTP, MOL és Richternel ki van ebben a poziban....más kávéház... Mondjuk azok valódi Blue Chip cégek - ezzel ellentétben.
Törölt felhasználó2021. 01. 20. 21:13
szerintem meg pont egy igazgatósági tag túl senior egy ilyen pozícióhoz, ahol semmi olyat nem lehet mondani, ami nem publikus. a reményvesztett ksibüfik telefonos panaszmeghallgatására bőven elég lesz a képzettsége/gyakorlata :) bármilyen új infó a BÉT közleményekben volt eddig is és ezután is olvasható.
Értem az előítéletet. De beszélt ma valaki vele ???, Nem. De mindenki tudja hogy rossz ... Na ez az előítélet. Van mobil,. Hívd fel, és megtudod, hogy mi a szitú. Én így teszek.... És meglátom ki ő. Lehet igazad lesz, lehet tévedek, lehet fordítva lesz, és te tévedsz. De előre ítélkezni.... ami pedig ezt a linkedlint érinti, azt írok bele, amit akarok. A szerepe : Kommunikáció. Ha segít, akkor jó. Ha flegma, kioktató, elutasító, akkor neked lesz igazad. Ha azt gondolod, hogy ő majd megmondja az a tutit, vagy árfolyamot fog mondani, akkor most szólok. Igazad lesz. Én nem ezt várom.
Te is hívhatod. Dakónak nem volt mobil megadva. Erre reagálltam . Hogy mit hiszek az egy dolog.... Te honnan is tudod, hogy hol a telefonja ? Értem én, hogy jó valaki kiéllni magad, de nem lenne egyszerűbb valami értelmeset írni ? Mert az árfolyam siralmas .
Majd betgyuri hivogatja. Hogy örült a mobilnak, tiszta vicc. Azt hiszi, hogy Dávid majd viszi magával. Majd bent hagyja a székházba minden nap azt kész.
Hát ez a vízio a volt MKB-s CEO- rol azért mindent visz szó se róla. Az Executive Assistant meg egy sima titkár(nő)i pozi de nagyon jol hangzik (a te UGYVEZETŐ asszisztensi megfeleltetésed pedig méginkább) Legalább egy Chief of Staff (kabinetfőnök) lett volna aki az ugymenetbe és a CEO közvetlen beosztottjainak munkájába belelát, koordinálja azokat és a végrehajtást is segíti/ellenőrzi, de ettől ez az új fiú olyan távol volt mint Mako Jeruzsálemtől....
Addig jó hogy felveszi a telefont....csak ezt a call centerbe tegye és ne a befektetői kapcsolattartó székében ahol eddig egy IG tag volt aki a részese volt meghatározó döntéseknek (most tekintsük el a munkásságátol) na de ez az ifjú titán mit tud mondani? “Jó napot kívánok ismét szép napra ébredtunk. Ja, bocs mégsem de majd holnap biztos” ? Vagy felolvassa az elnokasszony semmitmondó lozungjait vagy mi a fax? Egy ilyen poziba egy tőzsdei blucsip cégnél aki komolyan veszi a befektetőket nem egy ilyen embert ültetnek. Pont.
Ezzel kár még szóbaállni is, nem még valami céget érintő dologról kérdezni. Ez már hűen tűkrözi a vezetők hozzáállását a befektetőikhez. Ezt komolyan mondom, hogy teljes tragédia amit ezek itt leművelnek. Ennyire nem hozzáértők nem lehetnek a vezetők.
NEW OPUS GLOBAL