Két, csak két legény van.. Idekészítettem a pezsgőt is. Igaz málnás kölyök, de maga a rítus/fíling meglesz. Kell, hogy igyak egyet papayára.. 24 percen belül pukkan ;)
Képesek vagytok lefeküdni.. amikor már csak 45 perc, és jön a Titász. Én megvárom ezt a történelmi pillanatot, nehogy lemaradjak róla! Szégyelljétek magatok..
Nem tudom mit tartasz elbaszásnak. ? Az árfolyam már elbaszás. TIGÁZ: Szerintem alapkezelőbe megy a maradék és után jön ide ( Kötvénykibocsátás a fedezet ) Az alapkezelőnek meg pénz és nincsen adóssága, mert az adósságtörlesztés megy a ML bankba. Zseniális húzás.
TRUMPNAK nem mindegy. Nem fogadta el, mert csalás az alap. Ha tényleg kiderül, hogy a csalás kínai részről jött ( Érthető a kínai érdek TRUMP bukásához ) akkor nagy baj lehet ebből. Ugyanis amíg ő az elnök addig rendkívüli jogkörrel és élhet. A portfolios cikk ezt erősítí. A média hallgat egyenlőre. Nyilván nekünk a részesedésünket ez közvetlenül nem érinti.
Az már egy szar kategória lenne és nem a FOS kategória. De ha most elbassza ez a zidióta vezetés a TIGÁZ sztorit, akkor nem lesz egyhamar 300 közelébe sem.
NEW OPUS GLOBAL