Kínkeserves, mikor menne, akkor beborul a világ. Most ha jó lenne a holnapi jelentés, akkor lehetne egy opus ralli, cikkekkel hírekkel alátámasztva, elhúzná jövő hétig, utána meg jöhetne a Titász... Akkor mennénk folyamatosan mostantól...
egyébként ez az első elemzés ami kijött és nem gondolom rossznak, de ilyen elemzés van az Autowallisra, Ott1-re, Bif-re stb s mindegyik a célár alatt kavarog Most nem olyan időket élünk, a vírus, meg a recesszió bekavar. De idővel jók lehetnek a papírok. Itt a politikai kockázat nagy, bukás esetén a maradék támasz is eltűnne, akkor még innen is esne egy százast. Ezt kell mérlegelni
:DDDD re: 600 felett stabil. Ezek nagy része már nem is létezik mint felhasználó a Pf-n. ML jól átbaszott mindenkit, ez viszont a valóság. A 2017 valóban különleges volt. 11WallStreetma, 15:42 előzmény: #90986 szbandi01 #90990
Véletlenül rossz 😈 opus fórumba léptem az előbb ahol azt olvastam, hogy kimpaa, aki épp eladta egy részét azt ecseteli, hogy majd milyen olcsón fogja visszavenni, hiszen pomperj is megmondta, meg amúgy is szerinte itt túl sok az egy éve tőzsdéző profi kereskedő. ;-)) Imádom ezt a figurát. ;-))
Turkizszerda, 10:41#60959 Kimpa kedvéért újra egy jó beszálló?
OTP-TOPkedd, 13:01 előzmény: #60257 tru64 #60258 Ezt nem tudja se egy kimpaa, se rossznyelvezetű indexes majdnem azt írtam h.csicskák, de újságírót akartam :) lebeszélni. hol nincs korrekció.. kérdés h.most ma megetetik-e (benne van) az éhezőket 631-en?:)
viborg3kedd, 12:56 előzmény: #60237 Petik5e #60249 Alakulunk mint kimpa a blue topikban.Csak mi elonyunkre valtozunk.
madridista_kedd, 12:35 előzmény: #60199 croker #60203ne irigyeld! sok szerencsét neki csak itt ne napraforgóskodjon!
Turkizkedd, 11:56 előzmény: #60166 Petik5e #60180 Írta a futur topikban, hogy most egy papírba sincs jó beszálló. Írtam neki, hogy múlt hét végén, meg tegnap volt az Opiban:)
HoStrucckedd, 11:49 előzmény: #60166 Petik5e #60174 Amúgy ne csalogasd ide, mert hallgathatjuk, hogy Ott-ban milyen szépen kaszált, jól csinálta, stb. Tény. De nekem nem hiányzik ide.
HoStrucckedd, 11:48 előzmény: #60166 Petik5e #60171 A -10% os stabilizálódással engem ekéztek. Mert be mertem írni, hogy alsó limitre vártam aznap, így -10%on szépen stabilizálódni látszik. Nem baj, röhögjenek csak...
Petik5ekedd, 11:44#60166 Nekem csak annyi lenne a tiszteletteljes kérdésem kimpaa-hoz, hogy a 601 Ft-os árfolyam és a 9,47%-os plusz felfogható-e már stabilizációként? Milyen érdekes, hogy a Blue topikban most nem röhögnek rajtam.
NEW OPUS GLOBAL