Igen. igaz, viszont a 3. negyedéves hamar jön rá... És ha van isten lesz egy elemzés is addig, azt pedig nem feltétlen azért halasztották, hogy az adott fél év eredménye befolyásolja, hanem mert lesz bele valami funda...
Én azt gondolom, hogy a turisztika rész azért a 2. negyedévben nyilván negatív lesz b(áprilisban totál zárva volt minden, május 2. felében kezdtek kinyitni) és megint itt csatolunk vissza, hogy mekkora gáz ez az eltolt jelentés, mert amúgy meg az a hír már kijött, hogy a teljes nyári szezon enyhe pluszos. Tehát megint kapunk egy olyan infót, ami már rég más megvilágításba került...
Figyeljünk a kereskedésre, most igen izgalmas. A tegnapi szotyi után, ma már más irányok vannak, 6 kereskedési nap és itt a jelentés. Közben mozgolódás van BuBe fronton, valamint olvasni olyat is hogy a turizmus (vidék, Hungest, Balaton Tourist) nem halt meg a robbanásban, és eredménye pozitív lesz. . LucidAir-ba én is beleálltam párszor, de elnézését is kértem, jó arcnak tűnik. Az árfolyamra figyeljünk! Ma 235 körüli záró, és heti szinten zöld eredményt várok. Azt gondolom holnap már minden menni fog. Megfigyeltem az utóbbi néhány tucat 10 hétben, napi szinten írom a +/- eredményeket, így azt látom, hogy ha hétfő és kedd szar, akkor szerdán mindig fordultunk. Amennyiben a hét eleje jó, csütörtök 85%-ban szar. Érdekes. Bár OPI szinten nem működik (7-8 papír átlagában igen).
NEW OPUS GLOBAL