Azok. Minden IS kell nekik. Egyet értek, történnie kellene a mikor az húzodik lassan 25 hónapja. De egyszer minden a végére ér. Azt akarom hinni hogy 2020.06. hó az OPUS hónapja lesz
annyira átlátszo rohadekok ezek.... vegtelensegig szivatnak, kicsavarnak mindent, de kitudja mikor fogjak meghuzni felfele. masfel éve várok... de most mar kurva kivancsi vagyok! el nem adom. juniusban tortennie kell vminek pozitiv iranyba....
El kell olvasni az audis cikket. Itt is ott is eltüntetnek mindent, ezekből csak a "nagyok" járhatnak jol. Röhej, hogy egy tyúktolvajt jobban megvetnek a zemberek, mint ezeket, akik a szigorú ellenőrzés hiánya és egyéb okok miatt eltüntetnek minden pénzt.
Jó reggelt kedves sorstársak! ez a szar megint nem megy sehova csak lefele.... valakik (kik) nagyon szorják a papírjukat...... ők tudnak valamit..... akkor ez most (bennfentes kereskedés?????)
Érdekes cég ez az Opus - nekem nem itt van a lényegi befektetésem, nem is magyar részvényekben, de természetesen ez is pénz, ez is fontos. Én emiatt nyugodtabb vagyok, ezt ne rójátok fel nekem :) Én USA-ban anyázok :D. Szóval ha nézed az árfolyamgarfikont - jobb híján, mert olyan nagy információáramlás tényleg nincs egy jó hosszú oldalazás alakult ki, alcsony árfolyam mellett. Ezt mind látjuk. Tavaly januárban nagyon hasonló volt a 4IG is, na és mi lett belőle? Ez se fog szerintem komolyabban esni, hanem egyszer csak szökken egyet egy sávot felfele. Bocs, hogy nem fibózom meg TA-zom meg ilyesmi, sztem itt nem robotok kereskednek, nem kell túlságosan ragaszkodni a Fibo szintekhez. Szóval szerintem még időtépó lesz, de igenis lehet venni, ha van még hozzá tőkéd és bizalmad. Ez nem felbeszélés. (Én pl az 100-ben sajna következetesen nem hiszek).
Értéknövelő költségek. Hát pontosan erről volt szó korábban, hogy a keletkező nyereséget majd ilyen olyan költségek mentén kiszervezik maguknak. Érdekes módon ami ide bekerül ott egyből esik a nyereség, vagy hasonló tevékenységet végző új privát cég kezdi el zsákolni a zsíros melókat, lásd ZÁÉV és egyéb ml cégek.
NEW OPUS GLOBAL