Kérlek szépen, minden szavaddal egyetértek. A részvényeseknek ez egy rémálom, ami itt történik 2 éve. A bizalom teljesen elveszett, nyilván azért is, mert egy tehetségtelen, tekintély nélküli, nevesincs SENKIK irányítják ezt a összegründolt katyvaszt. Minden veszteségessé válik a kezük alatt, most pl. a kályha gyárról olvasni azt, hogy az is döglődik. Nagy ívben xarnak a kisbefektetőkre, akiknek elszedik vagy elégetik a pénzét. A vezetőség minősítése telitalálat, meg az is, hol van (lenne) a helyük.
Szerintem rajtunk kívül az ide írogatók közül szinte alig van már, aki befektetői vénával állt hozzá a történethez, bár szerintem mi sem gondoltuk volna, hogy ez így alakul. Állandóan megjelennek az újszülöttek (sikeres valószínűleg a népesedési politika :), de a többsége, bróker, cukkold, politikai ellenlábas vagy legalább polihisztor. Az is jellemző, hogy akik tényleg átbaszva lehetnek (befektetői hozzáállás, egyetértés és/vagy tolerancia a politikai elit gazdasági tervéhez, intézkedéseihez), azok sokkal kevésbé gyötrelmes módon viselik a történéseket, míg azon személyek, akik az általuk ördögnek vélt szereplőkkel együtt gyorsan gazdagodni kívánnak, meg pár hónap után már kiabáltak. Az is jellemző itt a fórumokra, hogy folyamatosan hülyítik az embereket azzal, mintha az lenne a természetes, hogy ha bárhova befektetsz, akkor ott legalább duplázol, holott ez csak keveseknek sikerül, különben nem működhetne a rendszer, de vicces is lenne, mert akkor senki sem dolgozna, hanem zaciba verné a családi vagyont és hazárdirozna. Jelen esetben, ennél a cégnél, mivel fejlődő fázisban van, hosszú távon sokkal több kifutási lehetőség van, igaz kockázat is, de én sem gondoltam másfél éve, hogy majd két év alatt duplázok, de azt sem, hogy felezek :), és akkor még nem beszéltünk az eltelő évekkel elveszendő kamat hozamokról (ha nincs osztalék). Remélem lesz még pár hasonló gondolkodású társ, a valószínűleg elég hosszú úton.
NEW OPUS GLOBAL