Az a baj, hogy van egy szignifikáns oldalazó sáv is 400 és 480 között. Azaz ebben a sávban simán normális a mozgása technikailag. Ráadásul chart alapján úgy látom egyre lassabban, nehezebben konvergál a 400 hoz. Sztem legalábbis. Amit jó jelnek ítélek. Az más kérdés funda alapjan miért tartunk csak itt. Ez az ok, ami miatt tartom. Potenciál.
március óta?? Azigen és az árfolyam meg is hálálta mindezt :D Március 8-án pl 485 is volt, azoknak mondhatod, akik ott vettek bele TA alapon :DD r425, hallod kollega, 425 :DD
a 2/3 komoly mézesmadzag volt, sokan (logikusan) felfutásra számítottunk politikailag megtámogatva, de itt qrvára nem jött be, érthetetlen.. konzum a süllyesztőben, CIG tetszhalott, 4ig konzum tüneteket produkál, ott (is) nagy baj lesz, mindet eladtam, már nem merek hozzányúlni, TSYS óta főleg nem. Nálam ez a 424 az utolsó reménysugár és az hogy ezen az árfolyamon elegerészik egy robbantásig (ősszel?-az is több mint egy hónap még, szal necces) Ha ezek állása tovább romlik, léptem. Kitartást Neked.
NEW OPUS GLOBAL