Igen NBG adr-ből én is veszek még. Még beleveszek egy pakkal az IRE-be.
Az orosz piacon bentragadtam egy SGTZY shortban, amíg le nem zárom csekély nyerőben én sem gondolkodok longokban. De ha lezártam lehet, hogy megfordítom a pozíciót longba.
Ha NBG-t tartani tudod 3-5 evig, szerintem az a legjobb hozam lesz eletedben. Jo lenne ra se nezni. En tankolom, 5.7 USD alatt veszem, amit tudok.
Az orosz, argentin es brazil piacon varok alacsonyabb arra, de BBD, BFR, GGAL, PBR, IBN, HDB nagyon jol nez ki, azokat is gyujtom.
Egyenlore szereny shortban vagyok SPY-ra es EM-re; azert ezekben mar nagyon belefer egy rendes korrekcio. Ugy gondolom, most nem veszek talan 2 hetig, kivarom ezt a korrekciot. Foleg, mert ronda is lehet.
Igen egyelőre én is úgy gondolom, hogy kivárok az újabb Commerzbank vételekkel. De pár papírt akarok venni, most alakítom ki az új portfólióm, a múltkori két ajánlásodat még fenntartod lásd lentebb?
A Commerzbank vetel lehet jo,
ha a kov. par evben szepen folytatodik a nemet bank recovery. De mostanaban azt latom, hogy nagyjabol 1 honapja oldalaza, leallt.
Szerintem varj 1-2 honapot, mielott megveszed az ujabb csomagot; mert lehet olcsobb vetel.
Éppen most tör ki a BUX... Ha kint nem romlik a hangulat, nálunk is indulhat egy kisebb rally. OTI, Ricsi a kitörő BUX-ban vezetők, de a MOL is korrekciózhat az eddigi esésből és a Telónak is duplaalja van, szóval a bluek abszolút longosak ebben a pillanatban napos és hetes időtávon is.
Aztán lehet, hoy behalt kitörés lesz, de ez egyelőre kitörés helyzet...
Megnézem őket! Gondolkozom, hogy beleveszek valamelyi Ir bankba. IRE, EBS, AIBSF.
Talán a legnagyobbikba a Bank of Ireland papírokra gondolok. Árfolyamát a Comerzbankhoz mérten amortizálták, technikailag jó a papír, fundamentálisan még gyenge, de ezeken az árszinteken talán már vonzó. Duplázódást simán el tudok képzelni benne jövőre!
Nemzetközi piacok