Hát persze, hogy nem. Ilyet egy tőzsdén nem szabad csinálni. Ha valaki venni akar valamit, akkor onnantól kezdve csak ő vehet és mindenki más csak eladhat. :)
" A magyar származású amerikai milliárdos közölte, hogy az Európai Emberi Jogi Bírósághoz fordul a francia bíróság döntése ellen."
A hétszázát! Már egy sima üzleti perben is az "Emberi Jogi Bíróság" dönt? Figyelni kell ezekre a dolgokra, mert ha megveszel valamit a tőzsdén és azt eladod magasaban akkor könnyen a nyakadba varrhatnak "Emberjogi" ügyeket. :)
Egy köztörvényes bűnöző maffiázza le a demokratikus választáson mandátumot szerző kormányt?
Hmmmmm.
Teszi egy olyan közösség rendezvényén aminek nem a tagja?
Hmmmmm.
Akkor mégis az a bizonyos farok csóválja a kutyát?
Hmmmmm.
Ha tinédzser lennék akkor igazad lehetne. De sokat éltem, tanultam és tapasztaltam. Biztos lehetsz benne, hogy igaza van az angol úrnak. Itt a kérdés nem az, hogy kit mennyire érdekel a dolog, hanem az, hogy akarod-e a jövőben. Mert ha nem állítod meg, tehát nem érdekel és inkább azzal foglalkozol aki viszont egyértelműen nem akarja, akkor teljesül. Visszaút nincs. De mégegyszer: senki sem tud írni példát arra, miszerint melyik az a vallás amelyik teletömte magát vele és ahol ezt megtette ott ő maga nem tűnt el. Egyértelmű, hogy te sem tudsz. Ez van. :)
Konteózol!
A Wikipédiából elégtelen vagy.Mondanivalódat keresed! Topikokat tévesztesz össze a téveszméiddel!
Csalódtam benned, pedig valahol elismertem, hogy nem olyan vagy mint a többségi liberális fanok.
link
Nem mondta még a dokid, hogy "confirmation bias"-od van? :) Ha az 1. link ha nem működne:
link
...akkor a bal oldali menüből a magyart ki tudod választani...
Szegény trollokat nem hagyjátok itt békén, pedig jól ellennének. (Troll: akinek nem inge, ugyebár...) Nem szép dolog. A konteóktól átitatott hitvilágukat eddig sem zavarták meg a tények és ezután sem fogják. Csak annyival kell megideologizálniuk, hogy "egy libsi mondta", és kb. kész is. Magyarország szereti a megosztottságot, szekértáborokat és a se..ghülye vezéreket. A legtöbben képtelenek lennének amúgy is ellenségkép, stb. nélkül élni. Túl kényelmes a bűnbak-keresés nekik. Az sem zavarja őket, hogy a problémák megoldása helyett a szőnyeg alá söprik azokat az állandó bűnbak-kereséssel. Ezen az országon kb. csak az segíthetne, ha valami napkitörés/fler-ek évekre tönkreb..nák a teljes távközlési (inkl.: TV) infrastruktúrát. Még a legputribb putrin is ott van a "tányérostévé", lassan leelőzzük a jenkiket TV-nézésben, stb. Sic transit gloria mundi...
Megy a Csíksomlyó Expressz a Székely Gyorssal! Holnap félmillió magyar énekli a Himnuszt és a Székely Himnuszt!Tavaly ott voltam, idén csak lélekben lehetek velük!
Minden megállásnál fúvószenekarok fogadják és együtt kell énekelni a Magyarok Himnuszát, Székelyek Himnuszát, könnyekig meghatódva!
link
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)