Lehet, hogy pontatlan volt a kérdésem.
Itt a kérdés 2.0-s változata:
Egyetértesz szíjjártó alábbi ÁLLÍTÁSÁVAL?
"Magyar vagyok, és megvan a magunk történelme. Mi nem tekintünk fenyegetésként Oroszországra. Pont.”
A másik, hogy rosszul fogalmaztál a magyar helyesen írás szerint:
Idézeted: " Én továbbra is fenyegetésként tekintek Oroszországra". A tudatalattidat nem tudtad kizárni!
Egy állítást kérdőjellel ruháztál fel. Mindenkinek, aki kifogást talált rajta nem tudtál válaszolni.
Samodi megadta a választ a szövegkörnyezetből kiemelt állításodra. Abban a nyilatkozatban nem volt kérdőjel.
Ha neked az volt a problémád, jobb ha azt az állításodat nem terjeszted ki másokra, kérdésként!
Esetleg címezzed Szijjártónak, hogy értelmezze az értelmezésedet.
"Magyar vagyok, és megvan a magunk történelme. Mi nem tekintünk fenyegetésként Oroszországra. Pont.”
Hja, kérem, úgy könnyű oroszbarátnak lenni, ha a kormány rejtegeti a diktatúra titkosszolgálati dossziéit. Magyarán történelmet hamisít. Szíjjártó elvtárs szíves figyelmébe ajánlom azt a tényt, hogy az oroszok területeket hasítanak ki a velünk szomszédos Ukrajnából. Én továbbra is fenyegetésként tekintek Oroszországra. Még akkor is, ha Szijjártó elvtárs emiatt kirekeszt a magyarok közöl. Én meg Szijjártó és elvtársai közé nem szeretnék tartozni. Pont.
Ez egy teknika. Nem kérdez semmit, hanem állít valamit, amiről 10 embernek 20 elképzelése van. A felháborodott ember pedig elmondja, hogy mi a véleménye. Erre köszönöm helyett udvariasan elmondja, hogy ugyan nem kérdezett semmit, de ha már így alakult, akkor ..... és elkezdődik az adok-kapok. Totális értelmetlenség és a végeredmény mindig hazugság. A profik úgy védekeznek, hogy a másik észre sem veszi és bevitték az erdőbe, hiszen ő kezd el válaszolgatni az interjú alanynak. :)
Nem értesz te a szóból!
A történelem hamisítás az minden hazugság teteje! Könyvtárak vannak már a történelmi hazugságokkal tele, csak észre kell venni.
"Nulla hozzáadott értéket találtunk azokban az elemzésekben, amikért
150-200 milliót adtak a pénzünkből Matolcsy rokonának a
Matolcsy-szervezetek"
Én nem vagyok eltolcsy rokon.
Most meg a KÉRDÉST tévesztetted össze az ÁLLÍTÁSSAL! Nem kérdeztél, hanem állítottál valamit!
Nem kell sajnáltatni magad az állításoddal. Nem volt az sosem kérdés.
"Nem
jöttetek rá még,hogy ez a ts3 nevű … nick tegnap óta folyamatosan provokál benneteket."
Én pedig úgy éreztem, hogy tegnap óta egy egész falka támadt rám, hogy szétszedjenek a provokálásaikkal.
Pedig elég egyszerű volt a kezdő kérdés.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)