"Szijjártó szerint a magyaroknak azt üzeni a történelem, hogy nincs okuk félni az oroszoktól
Valahol felsír 1849, 1945 és 1956."
Szóljon aki egyetért a hazaárolókkal
"Meghalt 13 diák? A kormány gyorsan módosítja a törvényt, hogy ne kelljen sok kártérítést fizetnie"
Úgy tűnik, hogy a kormánynak a pénz megint fontosabb volt, mint a gyerekeink biztonsága.
Baj van a fogalmazásoddal, meg az önértékeléseddel. Nem beszélve a pártok megítéléséről.
Mit jelent neked az, hogy nemzetinek tartod magad, de undorodsz a HAZAI, (milyen hazai?) magukat nemzeti pártnak tartó pártoktól?
Szerintem a helyed nem itt van, hanem a nem hazai, de nemzetinek mondó pártok között, ott találhatod a helyed.
"hanem azt írtam mi jobban kifogásoljuk a fidesz lépéseit mint ahogy ti ezt tették akkor vagy most az akkor időkkel."
Erre írtam azt, hogy ez csak egy elfogult önfényezés amíg nem támasztod alá.
"Meglepetés lehet neked, de pont a szakképzett szakmunkásokból van hiány,"
Ez nekem nem meglepetés, de neked viszont meglepetés lehet, hogy diplomásból is nagy a hiány.
"Azon szakokra, akiknél a kikerülök 50-70 % munkanélküli lesz, nincs szükség a jelenlegi keretekkel."
Nem tudom ezt honnan veszed?
A diplomás munkanélküliség a legkisebb, akár gender szak akár nem
"De itt most nem diplomások hiányoznak elsősorban."
De bizony diplomások is hiányoznak.
"Ez is az a SOK KÖZÜL, melyben sokan elitéljük a fideszt (van aki nem
,van aki igen), olyan szinten, amilyen szinten ti sohasem támadtátok a
ballibet."
Hűha, nagyon bátor voltál, majd szólj ha magomed nevű csecsennel való beszélgetés után is ilyen bátor leszel. :))
Konkrét példát tudsz mondani amikor mi nem támadtuk a ballibet, úgy mint ti az illibet?
Csak szólok 7 éve a fidesz garázdálkodik az országon, ezért teljesen természetes, hogy a bírálatok nagy része nem az ellenzéket éri.
"Seehofer meggondolta magát, mégsem vonul vissza
Sümeghi Lóránt
2017. április 24. 21:28
BERLIN, 21:28 Korábban
jelzett terveivel ellentétben mégsem vonul vissza a politikából
2018-ban Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a német tartományt egyedül
kormányzó Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke, a politikus hétfőn
Münchenben bejelentette, hogy a 2018-as tartományi parlamenti (Landtag-)
választás után is vállalja pártja és a kormány vezetését." link
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)