"undorodok a hazai, magukat nemzetinek mondó pártoktól, sőt nemzetellenesnek tartom őket"
és mi a helyzet az undoroddal a magukat nem nemzetinek mondó pártok esetében? Nincs, van, kisebb, nagyobb?
Ha az Orbán-kormány alá tartozó rendőrség utcai harcászatot rendezne a netadós vagy CEU-s tüntetők ellen, akkor megérteném, ha a békés tüntetők egy része harciassá válna. Egy engedélyezett tüntetésen joguk van a testi épségükhöz és ahhoz is, hogy a rendőrség védje a gyülekezési jogukat.
Ezek a "különb" emberek,hogy tudnak azonosulni ilyen magatartással? /persze közben elvárják,hogy védje meg őket a Magyar rendőrég minden körülmények között!
Én már az ismerőseim közül is kitiltottam nagy részét facebook-on.
Most zavar, hogy valaki bunkón kiabál egy rendőrrel, de az nem zavart, hogy 2006-ban kockakővel, üveggel, molotovval támadtak a Fidesz zavargói tömegesen a rendőrökre. Közel 200 rendőr meg is sérül. Ez persze rendben volt szerintetek, na de rákiabálni, az micsoda botrány...
Csúcs ez a kettős mérce.
"legkisebb rossz"
A választó döntsön bölcsen: az egyik közénk lövet a másik meg elveszi a magántulajdonunkat.
Csodabogár vagyok, ha egyik egyik sem tetszik, de vagyok annyira sokoldalú hogy el tudok képzelni harmadik, negyedik, sőt ötödik oldalt is?
Másként látjuk.
Szerintem erős igény van új pártokra is, amik meghaladják a mostani kormánypártokat és ellenzéki pártokat.
Én például csak kínomban tudok szavazni, de szívesen látnék egy kiszámítható, konzervatív, liberális, piacbarát, nyugati orientációjú pártot.
Abban viszont igazad van, hogy a parlamenti pártok percemberkéi a taktikával foglalkoznak az értékelvű stratégia helyett.
A szavaknak erejük van. Ha sokat ismételgetik a kormányváltás szót, az erősíti a kormányváltás esélyét és a társadalom egy részében kétségtelenül meglévő kormányváltó hangulatot. Ami az utcákon is látszik a netadó ötletétől kezdve.
Más kérdés, hogy egy jobboldali számára az mszp nem hiteles.
Megosztanál velünk további háttérinformációkat és részleteket is? Akkoriban sem alakítottam az eseményeket, csak megfigyeltem és értelmeztem.
Hogyan zajlott az internettó - index váltás?
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)