Még azt nem érzékeljük, hogy az EU mennyi lóvét fog önteni a megújuló energia piacra. Az idei év nagy felkiáltójel volt, hogy a fosszilis tüzelő és üzemanyagok támogatása mellett nem lehet ezeket kivezetni a piacról. Ez egyszerűen ellentmondás. Ezért a zöld energiát agyon fogják támogatni. Ez a pénz pedig oda fog ömleni, ahol el tudják költeni. Itt el fogják tudni. (tegnap pattantak USA-ban a solar részvények, ma a német SMA is fordulni látszik) Ha az olaj és a gáz őrület elül, akkor nagyon sok pénz fog visszaáramlani a megújulók fel, amiket az elmúlt pár hónapban nagyon megütöttek! Szóval én újra elkezdem megújulóba rakni a pénzem.
+1 kivalo fundas kalkulacio. Kosz. Ezzel egyutt, jo lenne egy update az uj helyzetre, 4.65Mrd alaptokere,es magasabb EBITDA (900m ?). A stabilitas miatt szerintem a PE=11 szorzo elfogadhato. Akkor a mostani 1142 Ft arfolyamra mar nem annyira tulertekelt ?
Szerintem riogatás és túláradó képzelet helyett amikor lent vagy vegyetek, amikor egy kicsit felhúzzák, akkor ne húzzátok fel magatokat, hanem adjátok el! :)
na majd jön az első gyj, az érdekesebb lesz mint a találgatás nap divat ide, future víz a jövő(?) divat oda DDDDD ps A Kibocsátó egy holdingtársaság. A Kibocsátó maga nem folytat energiatermelő
tevékenységet. Ezeket a tevékenységeket a tulajdonában lévő Leányvállalatok végzik. A
Kibocsátó teljesítménye tehát a Leányvállalatok teljesítményétől függ
Én meg csodálkoznék, ha nem szállna be például a tőzsdefejlesztési alap, legkésőbb a standard kategóriába lépéskor. Stratégia ágazat, stb stb. Szerintem komoly dolgok lesznek. Ez meg az én véleményem és miután sikerült tőkét felszabadítom, nagy erőkkel veszem is. Hajráá. :)
Szerintem ez még mindig az alja. Pár héten belül 1500-2000 között fog mozogni. Nagy forgalma volt a napokban, sokan vettek. Ha nem szórják ki egy-egy esésben, akkor hamarosan átüti az 1500-at. Ott lesz egy megtorpanás, mert sokan realizálnak majd, akik 1000-1200 között vették. Persze ez csak az én véleményem...
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf