Kívánom, hogy teljesüljönek az álmaid, de én már sok olyan részvényt láttam amire azt mondták, hogy majd egy-két év múlva brutál jó lesz, aztán mégse. Szerintem az a jó taktika, hogy mielőtt veszel valamit, mélyedj el benne, ha jónak találod valamely okból vedd meg, de ha mégsem emelkedik szabadulj meg tőle. A mostani helyzetben nem lehet évekre előre tervezni a tőzsdén. Te is mennyire vártad és írtad, hogyha kijönnek a jó eredmények, akkor emelkedni fog a Nap. Emelkedik? Nem! Akkor mire alapozod, hogy majd egy év múlva milyen jó lesz? Addig még számtalan olyan dolog történhet amit most senki nem lát előre. (Főleg, hogy a Fidesz bevett gyakorlata, hogy elvonja a nyereséget a jól működő cégektől.)
Én nem 2 hétben gondolkozok és már adtam el részvényt mínuszban. Nekem jó lesz jövőre is, ha elérjük a 3 ezres árfolyamot. Nem vagyunk egyformák kolléga. :)
Jobban örülnék, ha a részvényár emelkedett volna, ahogyan azt régebben vizionáltad. Tök mindegy milyen kategória. Lényeg, hogy fel vagy le megy az ára és ez sajnos lefelé tendál. Bocs, de ez a valóság!
Ez már régen nem kérdés, hamarosan standard kategóriás részvényünk lesz. Szerencsére itt nem szokott megismételt közgyűlés lenni az alacsony részvételi arány miatt, nem úgy, mint egyes budipapírokban. :)
Hétfőn közgyűlés. Ki mit vár? Megy a NAP a BÉT Standard-ba? Milyen extra követelményeknek kell ott megfelelnie az Xtendhez képest? Részvények összértéke, közkézhányad OK. Lehet még valami akadálya?
De legalább olcsó volt. És indokolja, hogy kiírjanak egy "Az EU-s pénzek hatékony felhasználásának lehetséges útjai" pályázatot párszázmilla keretösszeggel. Cecília úrhölgynek amúgy is kell egy új Dolce Dijoni Rolexus Armani karóra.
A "Hogyan védjük a napelemet a naptól" versenypályázat győztese: https://cdn.rtl.hu/b7/30/image_996576fd253fdcdfd65afac26b4a?size=w960 Megvalósult Magyarországon, EU-s pénzből. Csak azt nem tudni, hogy a kivitelező melyik magyar párt (szavazóinak) sorait erősíti, de azért talán, talán, TALÁN lehet sejteni. Nincs itt semmiféle korrupció.
Mindenki, akinek részvénye van, kvázi tulajdonos is és pár százezre is akad sokunknak. Az a gond, hogy a bizalmat valakik eljátszották. Nehéz lesz visszaszerezni.
ma nem kötötte fel senki. Záró: 1104, -8.46%. (igaz, volt 1130-1150-es vevő is a végén, csak senki nem adta el nekik ennyiért). ezek szerint a tulajdonosok bár tőkeemelésen 1252-re értékelve kötnek ügyletet 78 millió forint értékben, a tőzsdei árfolyamot még pár száz ezer forintos vételekkel sem akarja senki karbantartani
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf