A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Nem kell a tényekből színlelt igazságot
CSINÁLNI- ARRA KITALÁLTÁK A POLITIKÁT-
Akkor mért nem kollaborált az ott dolgozó egy ügyféllel- Utólag magyarázkodni??
Magyaror. nem új dolog a hűtlen kezelés
Én Brókeremnél mszp-és maradványok voltak
(20 éve bent ülnek ma is)
Fő felhajtók!!! ez nem volt nehéz felismerni- De a megtörténtek után ezt hiába rovom fel!!-
A kormány és az MNB szándékosan pánikot kelt. Háborús hangulat kell nekik, ez a lételemük... hogy aztán hősként ünnepeljék magukat, legyőzve a "gonoszt."
Arra szarnak, hogy a győzelmükhöz hullahegyeket kell megmászniuk.
Jobbra 21.03- ás hír...
Alakul ez, felminősítés veszélyben? Mennyi sár fog még kiborulni?
Valakik már tudják? Vagy a MNB - nek sikerült magát kint teljesen lejáratni? Ezt ár mi tudtuk régen!
Nézd én végig néztem itt egy két elburjánzott kibocsátást
Saját Kötvény Jegyzés mit mondjak-
SZÍNLELT kötvény jegyzés!!!!!!!!
Magára adó Brókercég ALSÓ KÁRSZINTEN
BEISMERI** Nem fajultak volna idáig-
erre mérget mernék venni-
Ez így meg az úgy- Felesleges történeteket
Szövögetni!! Neked se szabad selejtet
gyártani-
Az elmúlt sok sok év mar bizonyította, az ügyvéd úr hazudik, ez a dolga, ezzel semmi baj nincs, nem pártatlan az ügyben, ezért fizetik!
Ez mindenütt a világon így működik! A kormány szintén így tesz, hazudik, ezzel már van egy kis baj, a kormánynak " elvben" a polgárok érdekeit kellene képviselnie és nem a saját, politikai és más érdekeit!
Sajnos egyre inkább úgy tűnik, működik a "dominó elv" , egyre több a károsult, jelenleg több száz milliárdról beszélünk és nem tudni hol a vége?! Az állam, az állam által működtetett felügyeleti szervek másodlagosan felelőssek a kárért, mindenféle BEVA , OBA korlát nélkül! Ezt, gyakorlatilag elismerték az új felügyelettel kapcsolatos módosítások bejelentésével! Ha ezt majd Brüsszelben kell bizonyítanunk, az a kormány és a Magyar Demokrácia szégyene lesz!!!
1.)Tölgyesi önfeljelentése előtt az MNB emberei még semmit sem tudtak a dologról. Akkor kezdték az ellenőrzést
2.) Az ügyészségi gyanúsításnak egy 2015 januári -a Brókercég és egy bank közötti- ügylet az alapja. Ennek során derült ki, hogy a Bankból kb 60 milliárd forint hiányzik.
3.) Tölgyesit , mint a brókercég vezetőjét vonják az eljárás alá. A gyanúsítás során nem merült fel, hogy saját javára használta volna fel a hiányzó pénzt...
Dr.Bánáti szerint Tölgyesinek politikai kötődése egyik irányba sincs.
Ehhez képest az MNB és a kormány egy másik történetről beszél.
durva, nem sok mindenre számíthatunk amit vissza tudnak adni.
Legszívesebben bemennék a miskolci irodába és az összes brókert felrúgnám a g@cibe. Milyen nagyképűek voltak mikor kijöttem online kereskedésbe. Csak magamra számíthatok. nekik már semmi rálátásuk a dolgaimra, hátra sem nézett a faszkalap csak magaelé ordította kifelé. Senki ne mpndja nekem hogy a vidéki bránerek nem voltak benne. Csak a börtöntől félek azért nem megyek be!
Januárban megírtam, hogy lesz ennek az extrém frank árfolyam mozgásnak következménye....
Mondjuk megjegyzem, ha a hírek igazak, akkor azért ez csak az utolsó csepp volt a pohárban, hiszen a BC-nél is régóta történő jogszerűtlen ügyletekről beszélnek...
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546