Topiknyitó: Portfolio 2015. 02. 24. 08:07

Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?  

Ugrás a cikkhez
A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
noworf 2015. 03. 04. 17:21
Előzmény: #2437  Törölt felhasználó
Korrekt levél!
Én nem lennék képes rá, az enyém így nézne ki....
Nem T. Felügyelő biztosok és MNB !
Miért hazudoznak, miért hárítják el felelősségüket?
Miért nem tájékoztatnak tisztességesen?
Miért asszisztáltak, asszisztálnak a csalásokhoz?
Hogy van jó pajtásuk, töröcskei úr?
Van idehaza olyan pénzintézet, biztosító , brókercég, pénztár stb. Amit önök felügyelnek és nem tűnik el a pénz?
Utolsó kérdésként....
Hogyan tetszenek majd lopni és a lopáshoz asszisztálni ha a megmaradt kis pénzecskénket hazavisszük a cihába, kivisszük az országból, elisszuk, megesszük stb ( mert bármi jobb ,mint önökre bízni )???
gyula1971
gyula1971 2015. 03. 04. 16:46
Előzmény: #2405  farkasj41
Igen volt számlám 2013-nyarán lett megszüntetve. Belépésnél 5-jegyű számlaszámommal és jelszavammal léptem be.
Én nem Tot-Home rendszeren, hanem telefonos üzletkötővel kereskedtem BÉT-az 0.5%-jutalékkal ment.
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 16:44
Előzmény: #2437  Törölt felhasználó
természetesen ezt levélben/ emailen küldtem el a Buda-Cash címre.....
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 16:39
Előzmény: #2436  noworf
Várom a válaszukat....

Tisztelt Felügyeleti Biztos Úr,

Az ügyfél tájékoztatóban leírtak alapján az „ügyfelek megkapják a számlakivonataikat, amelyeket vissza kell majd igazolniuk. Ennek módja az ügyfélkapu használata, illetve postai levél küldése.”

Tudomásom szerint a számlakivonat 2015.02.25-i dátummal újból futtatásra került, azonban arról még mindig nem kaptunk tájékoztatást, hogy az ügyfélkapun keresztül milyen módon tudjuk a visszaigazolást megtenni? Hol, milyen funkciót használva? Vagy egy sima email-t kell írnunk? Milyen címre, kinek címezve?

Ahogy arról sem tájékoztattak megfelelően, hogy a postai levél küldése pontosan milyen folyamatot takar? Kapok önöktől egy számlakivonatot, melyet vissza kell igazolnom? Vagy az ügyfélkapun keresztül látott számlakivonatra kell postai úton egy „elfogadom” nyilatkozatot tenni? Milyen címre, kinek címezve?

Az esetleges reklamációkat, hogyan, milyen formában, meddig, kinél tudjuk megtenni? (Ügyfélszolgálat elérhetetlen)

Kérem tájékoztassanak arról is, hogy a Buda-Cash brókerházban fellelhető adott részvény, KP vagy állampapír milyen szisztéma szerint kerül a károsultak között szétosztásra? A hiány %-ának arányában kap mindenki kevesebbet vissza? Vagy kártyaleosztás elven?

Kérem a publikus, mindenki által elérhető felületekre is kerüljenek ki a kért pontosítások, mert több ezren malmozunk és tippelgetünk arról, hogy a teendőinket, mikor, hogyan, milyen formában tudjuk elvégezni, megkezdeni.

Köszönettel:
noworf 2015. 03. 04. 16:30
Előzmény: #2432  stock33
Régebben két szervezet volt alkalmatlan a MNB és a PSZÁF , utóbbinak nem is oly régen, bűnöző elnöke is volt.
Most egy alkalmatlan szervezet van a MNB ! Ennyi a változás.
A pénzünket ellopták, lehet hogy most is lopják a maradékot!?
El kell majd számolni, nehéz lesz!!!
Az bizonyos, hogy épeszű ember már az eddigi történések miatt sem bízza a pénzét a MNB által felügyelt, ellenőrzött bankokra, szövetkezetekre, brókerekre stb!
Említést érdemel azért még a BÉT is, mint asszisztáló szervezet az intézményesített csalásokhoz!
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 16:21
Előzmény: #2433  Törölt felhasználó
-persze addig kellek még leteszem a "monit"
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 16:20
Előzmény: #2430  stock33
Teljesen úgy néz ki lopás a lopásban-
tényleg már nehéz kifejezni.........
Emeletes lopás
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 16:18
Előzmény: #2431  Törölt felhasználó
Ők (Felszámoló biztosok)
Ott szabotálhatnak el engem ahol akarnak-

Még én nem tudom rám nézve mi a frankó?
Elszámolóház beérkezéskor Felvesz adatra*
Saját kérésre meg nem????????
Hogy van ez???????
stock33
stock33 2015. 03. 04. 16:15
Előzmény: #2424  Törölt felhasználó
hú de nagy fordulat....

"(#1983) Re: Évszázad botránya
Értékelés: 0
előzmény (#1977: Hmmz) | válasz erre | hétfö, 07:23
itt is egy fontos momentum, ami rettenetesen feltűnő: az MNB folyamatosan másra akar mutogatni

az a matolcsy féle MNB, amelyik 2013. végén engedélyezte a DRB csoport felállását, végigkövette majd engedélyezte a fiktív feltőkésítésüket

99%, hogy a lopások 95%-a az elmúlt 1,5 évben történt!!!!!!!!!
egy ilyen (folyamatos) lopást nem lehet évtizedekig rejtegetni, hülye az, aki ezt elhiszi
az elképzelhető, hogy 5-10 évvel ezelőtt is voltak problémák, de azok még nem a lopásról szóltak, és az MNB-sek a szaros gatyájukban ezekkel a pitiáner ügyekkel próbálják összemosni az óriási benézésüket, amit ők maguk felügyeltek. itt jön elő az, hogy matolcsy is kirúgta az összes szakembert, és kezdőkkel, hozzá nem értőkkel töltötte fel az apparátust, akik első feladatként pont a DRB csoport bankká alakulását kapták, és csak bólogattak az eléjük tett táblázatokra, fogalmuk se volt, hogy mit írnak alá.
nagyon büszke arra az emberünk, hogy ők milyen alaposan vizsgálódtak, és így derült ki a baj. okés, lássuk a DRB csoport bankká alakulásakor általuk, már az MNB, mint felügyelő által lefolytatott alapos vizsgálat eredményét, mégis csak matolcsyék mondták azt a bandának, hogy OK, megfeleltek a követelményeknek, bankká alakulhattok, rendben van minden, még egy kis büntit se kaptok!!!
stock33"
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 16:10
Előzmény: #2428  noworf
jó a fejtegetésed-

Mindezekhez KELERNÉL TUDNI KÉNE,Hogy ÁLLUNK MI!
CSAK ÚGY KAPUNK KIEMELT FIGYELMET!!!
NEVEZEM KISBEFEKTETŐKNEK MAGUNKAT,LEVÁLASZTVA-

Addig oda használnak
(akár az egész kisbefektetőket)ahova
szükséges nekik!!!!!!!!!!!

Volt alkalmam a beírottakból leszűrni ezt az
EGYKALAPOS ELMÉLETET-
Itt van az egész dolog alapból ELSZÚRVA-

Ami bizonylatot tudok nyújtani az a Buda-Cash
TŐLE VAN,AZ MEG NINCS!!!!!!!
Tehát nagyon kéne NEKÜNK A KELERTŐL
a KIMUTATÁS!!!!!!!!!!!
DE-HOGY HIÁNYZIK EGY KIZÁRÁSOS SORRENDISÉGET
ÉLVEZŐ FELSZÁMOLÁS-VÉGREHAJTÁS!!!!!!!!!

stock33
stock33 2015. 03. 04. 16:08
Előzmény: #2429  stock33
mármint a DRB kapcsán...

a saját ügyfelektől lopás a másik kategória.
stock33
stock33 2015. 03. 04. 16:07
és ebben mi a fordulat??????? a DRB államkötvényeit a BC "őrizte", csak épp átnevezte őket tőkének....
eddig is erről volt szó...
noworf 2015. 03. 04. 15:46
Virtuális hiány?
Érdekes lehetőség! Ha ez igaz, akkor meg érdekesebb lesz egy majdani elszámolás a fellelt értékekről és az eltűntekről!
Ha a bc virtuálisan állította elő a bankoknak a tőkét, akkor a kár kiket érte? A banki vagy a bc ügyfeleket, senkit, mindkettőt???
Phylaxa 2015. 03. 04. 15:38
A 70 yard állampapír és annak a kamatai. Merre találhatóak? Gondolom az állam valóban kiad állampapírokat. :)

Az ügyfelek pénzeszközei, amit beraktak, odautaltak hol találhatóak?
Gondolom, hogy az ügyfelek betettek pénzeket, értékpapírokat.

Szép ez a virtuális világ, csak ugye attól még 100 yard valós dolog eltűnt. Legalább is egyenlőre az MNB szerint így van.
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 15:23
Azért teljesen virtuális nem lehet. A bankoknál ugyanis effektíve nem volt meg a fedezet a kötelezettségekre. Tehát a DBR bankok biztosan buktak valósan is.
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 15:21
Viszont ügyesen elterelték a szót a veszprémi égésről a témát a fideszes mnbsek.
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 15:13
link

hoppácska, érdekes fordulatot vehet az ügy..
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 12:49
Előzmény: #2422  Törölt felhasználó
Mérges vagyok megtisztul a BANK.. ezt hajtsák
állandóan -Mondhatom én azt a Kelertől
ennyi a készletem-
Egy se érvel ezzel-
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 12:43
Előzmény: #2419  Törölt felhasználó
megy a felügyelt addig kölcsönadás jó jön!
hozzád is mennek én is kisegítelek-
Egyszerre- mindenkinél nem lehetnek ott
ez is jó téma- egyébként-
Törölt felhasználó 2015. 03. 04. 12:18
Előzmény: #2417  Sony123
Szerintem a takarítónő piszkálta el a számító gépeket takarítás közben.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek