Hetesen az ék alján vagyunk, nem ment ki, nem tört le belőle, szerintem semmi gáz. Sokkal sokkal nagyobb zuhéra számítottam, ez csak ilyen laza bevásárló ár. Hányszor de hányszor esett napi 22 forintot, meg sem tudom számolni.
Egon TA alapon írta... ugyanis kommentjéből ítélve a feltételezett 100/200 fibo szintje vhol itt lehet 285-287 környéken, azaz ilyen értelemben valóban "nem sok jót jelent", ugyanis ekkor új fibo tartományt rajzol a TA és ennek akár a X+61.8% fibója is 270 körül lenne a 100% fibója meg 260-as szinten. Azaz TA alapon ezen szintek benne vannak a pakliban ! Na ezért nem ugrálok én sem, innen mehet le és fel egyaránt még ... , de inkább lefelé, amg a kitárazási hiszit tart, nem kell kapkodni !
és megtanultuk, hogy amit Egon mond a telkoról az (teljesen érthetetlen módon) többnyire éppen fordítva sül el. Ahhoz pedig nem kellett nagy technikai elemzőnek lenni, hogy az indexből való kiesés várhatóan lefelé nyomja az árat. Ha Egon végre megint eladási jelet látna, akkor nyugodhatnánk meg. Így, ameddig vételi jelet lát kis gáz van. :)
"..akár új mélypontra mehet, a fontos azonban a záróár. Ha új mélyponton zár, akkor az nem jelent túl sok jót a továbbiakra." mondta az Egon...tehát -:(
Mtelekom