Azt azért te is tudod, hogyha vennél 33 ezren, de látod a könyvben, hogy van 33200-ig pl 10000 eladò db, vètelin meg csak 200db 32800-ig, akkor nem hiszem, hogy beleveszel 33000-en. :-)
Na ezért nem teszek be se eladást, se vételt előre
Félre ne érts, mert semmi közöm hozzá, hogy te hogy kereskedsz. Csak azért írtam, mert többet nyersz egy realtime árfolyammal, mint amennyibe kerül.
"Ricsit meg akkor, ha átlépi a 35 ezret, vagy lemegy 33 alá. :-)"
Ehhez pedig végképp nincs szükség RT-re, mert berakod a megbízásodat és majd teljesül, vagy nem:)
Van aki ide-oda ugrál. Nyer 4%-ot, majd 6-ot, majd bukik 2*3-at. Végül 4% plusszal zár egy hónapot pl. Közben sza..á idegeskedte magát. Én melò mellett keresem meg a tőzsdével a fizu kiegészítést és inkább nem idegeskedem az árfolyamon, hanem bezsebelem a havi 4%-ot mondjuk. Ugyanoda jutottunk. Csak az a valaki idegeskedett, én meg nem. :-)
Ha pedig valaki 5-ös könyvet "koldul", akkor az azért van, mert épp el akar adni, vagy venni akar. Ha megfigyeled volt, hogy én is kértem, viszont pár napja nem kérem, mert màr el is adtam, és meg is vettem, amit akartam. Legközelebb akkor kunyerálok telò 5-ös könyvet, ha 430 és 440 közötti sávban lesz. :-)
Ricsit meg akkor, ha átlépi a 35 ezret, vagy lemegy 33 alá. :-)
Az egy chart "mumus" (technikai elemzéssel foglakozik a kbc-nél), akit rendszeresen szidnak, de mégis (majdnem) mindenki rendszeresen olvassa, figyelemmel kíséri. :)
Arra akartam rávilágítani, hogy aki egy millával kereskedik havonta 3-4 esetben, annak is illene realtime-ra előfizetni.
Sztem úgyanúgy lehet kereskedni 1 millával mint 100-al, csak a profit nagysága változik. Van aki munka mellet csinálja, van aki főállásban.
Az 1 millára ha 20k-t keres havonta még mindig több, mint a mint a banki 4000 Ft körüli kamat. Ettől még dolgozhat pl. a mekiben is :)
Én sehonnan sem nézem a rallyt, csak lehetőségeket írtam.
Majd az osztivágás után az elemzők megmagyarázzák a rally-t.
1. Ha 420 volt a teteje, akkor a rally 360-tól indult
2. Ha 430-440 lesz a teteje, akkor 380-90-tól indult
Mintahogy egon már írta is régebben, hogy a rally lezajlott amikor 360-ról 400 fölé jött, igaz akkor javaslat még nem is volt az osztira.
Mtelekom